Accident Brașov. Un mort și trei răniți. A fost trimis elicopterul SMURD

Last Updated on septembrie 23, 2024 Accident Brașov. Un mort și trei răniți. A fost trimis elicopterul SMURD 1

O persoană a murit și alte trei au fost rănite, în această după-amiază, între localitățile Măieruș și Apața, Brașov.

Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs între localitățile Măieruș și Apața. În accident au fost implicate un autoturism și o căruță. În urma evenimentului au rezultat 4 victime, dintre care una decedată și alte 3 victime conștiente, fiind în curs de evaluare medicală.

La fața locului au fost direcționate 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, 2 echipaje SMURD și elicopterul SMURD. Misiune în dinamică”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, lt. col. Ciprian Sfreja, conform mytex.ro.

Revenim cu detalii.

Pompierii braşoveni au intervenit la un accident rutier, în timp ce mergeau la misiunea din judeţul Galaţi
Ieri, în jurul orei 13:00, un nou contingent de pompieri braşoveni a pornit spre satele inundate din județul Galați, pentru a-i înlocui pe cei care muncesc neîntrerupt de câteva zile pentru a elimina efectele inundațiilor.
Accident Brașov. Un mort și trei răniți. A fost trimis elicopterul SMURD 2

La scurt timp după plecare, pompierii brașoveni au fost martorii unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, cu cinci victime. Aceștia au acționat rapid, evaluând victimele și asigurând zona. Din fericire, persoanele implicate au scăpat doar cu o sperietură serioasă, scrie brasov.net.

„Felicitări pentru promptitudine și implicare, și misiune ușoară, dragi colegi!”, a transmis ISU Braşov.

Previous Story

Zăpadă de până la doi metri în Africa de Sud. Și leii au fost surprinși de ninsori

Next Story

Accident Brașov. 3 copii răniți, un bărbat a murit. „Trei minori în vârstă de 11, 14 și 16 ani, policontuzionați, preluați de către echipajele medicale și transportați spre Spitalul de Pediatrie”