(Video) Au început primele lucrări de la autostrada Făgăraș – Sibiu. 400 de oameni sunt implicați în construcție

Last Updated on septembrie 18, 2024 (Video) Au început primele lucrări de la autostrada Făgăraș - Sibiu. 400 de oameni sunt implicați în construcție 1

Vești bune pentru cei din Făgăraș, vor circula mai rapid spre Sibiu. Primele utilaje au început lucrul la autostrada Sibiu – Făgăraș (A13), informează Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov (DRDP Brașov). Deocamdată ele lucrează la amenajarea primei organizări de șantier, din cele patru de pe traseu, în zona comunei Cârța, județul Sibiu. Aici vor fi cazați peste 400 de muncitori dar vor exista și birouri pentru personalul tehnic.

Potrivit DRDP Brașov, adiacent va exista și o zonă de producție unde au fost aduse deja câteva zeci de utilaje și se lucrează la asamblarea stațiilor de producere a asfaltului și a betonului necesar pentru construcția autostrăzii, scrie Monitorul Expres.

În curând constructorul din Turcia urmează să intre efectiv în teren și să înceapă amenajarea drumurilor tehnologice de pe culoarul lotului 3 al autostrăzii Sibiu – Făgăraș, care se întinde pe 17,5 km între Arpașu de Jos și Sâmbăta de Sus.

”În curând constructorul din Turcia urmează să între efectiv în teren și să înceapă amenajarea drumurilor tehnologice de pe culoarul lotului 3 al autostrăzii Sibiu – Făgăraș, care se întinde pe 17,5 km între Arpașu de Jos și Sâmbăta de Sus”, precizează DRDP Brașov, conform Turnul Sfatului.

Am început construcțiile pentru partea de dormitoare, pentru muncitori, circa 400 de oameni, personal TESLA, cât și zonele de recreere, după lucru oamenii să se simtă bine.

Partea de jos avem partea de producție, stații de asfalt, o stație de betoane, o parte de mecanizare. Cele două spații sunt bine separate, astfel încât tot ce înseamnă producție să fie în partea de jos, iar partea de proiectare, tehnic, management va fi în partea superioară a organizării”, spune ing. Norbert Tătar, reprezentantul constructorului.

Previous Story

“Are 7 ani și a vrut să ajute!”. Cosmin a mers să dea o mână de ajutor la școala lui, după ce inundațiile au acoperit-o cu nămol

Next Story

Cutremur produs astăzi în Brașov. Anunțul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului