Brașov. Au apărut „Măturători în pădure”. George Scripcaru: „Este atât de curat oraşul încât să ne apucăm de măturat Drumul Poienii cu mătura?”

Last Updated on august 20, 2024 Brașov. Au apărut „Măturători în pădure”. George Scripcaru: „Este atât de curat oraşul încât să ne apucăm de măturat Drumul Poienii cu mătura?” 1

Primarul George Scripcaru, instalat din octombrie, anunță o descoperire. Curăţenia stradală din municipiul Braşov a atins un nou nivel: se mătură inclusiv Drumul Poienii. Situaţia a fost prezentată de primarul ales al Braşovului, George Scripcaru, care a surprins doi lucrători care curăţau artera care face legătura între Livada Poştei şi staţiune.

Este atât de curat oraşul încât să ne apucăm de măturat Drumul Poienii cu mătura? Eu nu cred. Vă dau acum un nou exemplu de proastă gestionare a resurselor oraşului, pe care nu pot să nu o remarc. Săptămâna trecută m-am întâlnit cu maşina de măturat pe Drumul Poienii şi ieri (luni, 19 august, n.r.) m-am întâlnit cu măturătorii”, a scris marţi, 20 august, George Scripcaru pe reţelele de socializare, conform bzb.ro.

El a menţionat că, în acest moment, Braşovul are alte priorităţi în ceea ce priveşte curăţenia (graficul de salubrizare fiind dictat de Primărie), pentru că sunt multe zone insalubre, inclusiv în centrul oraşului, cum este cazul Centrului Civic sau a Bulevardului Victoriei.

Brașov. Au apărut „Măturători în pădure”. George Scripcaru: „Este atât de curat oraşul încât să ne apucăm de măturat Drumul Poienii cu mătura?” 2

Este clar că sunt multe alte locuri în oraş care arată la fel. Aşa se întâmplă când în Primărie primează interesele unei găşti, nu ale comunităţii. Useristul Coliban a dat salubrizarea pe mâna prietenului lui, useristul Adrian Soneriu (şef Serviciu Urmărire Contracte Salubrizare şi Deszăpezire în cadrul Primăriei Braşov – n.r.), a cărui sarcină este să prăduiască, nu să administreze corect resursele oraşului şi să-i vadă priorităţile. Grija individului a fost să-şi angajeze partenera în Primărie, la loc călduţ, exact în departamentul Nicoletei Cîrjan (şef Birou Relaţii Externe, Turism şi Evenimente în cadrul Primăriei Braşov – n.r.).

Brașov. Au apărut „Măturători în pădure”. George Scripcaru: „Este atât de curat oraşul încât să ne apucăm de măturat Drumul Poienii cu mătura?” 3 Brașov. Au apărut „Măturători în pădure”. George Scripcaru: „Este atât de curat oraşul încât să ne apucăm de măturat Drumul Poienii cu mătura?” 2 Brașov. Au apărut „Măturători în pădure”. George Scripcaru: „Este atât de curat oraşul încât să ne apucăm de măturat Drumul Poienii cu mătura?” 5 Brașov. Au apărut „Măturători în pădure”. George Scripcaru: „Este atât de curat oraşul încât să ne apucăm de măturat Drumul Poienii cu mătura?” 6

Să fiţi siguri că la toamnă voi veni cu detalii despre cum sifonează banii clica useristă instaurată în Primărie, cu extensii în diversele firme care prestează servicii pentru oraş”, mai spus Scripcaru.

Previous Story

Un copil de 8 ani a murit în timpul cursului de înot, sub ochii tatălui

Next Story

Magazin Lidl, închis de Protecția Consumatorilor pentru nereguli de igienă, inclusiv prezența excrementelor de șoareci și muște