Brașov. Femeie atacată cu cuțitul de fostul iubit în plină stradă, în faţa celor 3 copii. S-a refugiat chiar în secția poliției

Last Updated on august 20, 2024 Brașov. Femeie atacată cu cuțitul de fostul iubit în plină stradă, în faţa celor 3 copii. S-a refugiat chiar în secția poliției 1

O femeie a fost atacată de către fostul concubin, pe o stradă din municipiul Făgăraş, judeţul Braşov, în apropierea sediului Poliţiei. Fapta a avut loc în prezenţa celor trei copii ai cuplului. Victima s-a refugiat în sediul Poliţiei, unde agresorul a urmărit-o. Bărbatul este reţinut pentru tentativă de omor, el fiind recidivist şi având o condamnare cu suspendare pentru aceeaşi infracţiune, comisă în urmă cu doi ani, transmite G4Media.

Adrian Radu – parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, pentru Stirile Pro Tv:A fost urmarită de către bărbat, dar polițiștii l-au imobilizat. A recunoscut agresiunea, dar a susținut că s-a apărat de atacul femeii cu cuțit la adresa dumnealui”.

Rănită la față, pe gât și pe brațe, femeia a fost dusă de urgență la Spitalul Județean din Sibiu. Medicii spun că a fost în pericol de moarte.
Cristina Bălău, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu: „Tăieturile au fost suturate de urgență. iar la momentul actual se află în stare bună, stabilă și conștientă”.

Bărbatul are la activ o faptă din 2002, tot o tentativă de omor, o faptă pentru care în 2023 a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, anunță Observator Tv.

(Video de la 2:30)

Previous Story

Hoț care acționa pe plajă, prins de un polițist din Brașov, ieșit din tură

Next Story

Un copil de 8 ani a murit în timpul cursului de înot, sub ochii tatălui