Hoț care acționa pe plajă, prins de un polițist din Brașov, ieșit din tură

Last Updated on august 19, 2024 Hoț care acționa pe plajă, prins de un polițist din Brașov, ieșit din tură 1

Polițistul Adrian Geamăn, din Făgăraș, județul Brașov,  aflat în timpul liber, a prins un bărbat care fura telefoanele celor care intrau să facă baie în mare, în Vama Veche

Un polițist din Făgăraș s-a remarcat duminică dimineață, după încheierea turei de noapte în Vama Veche. Agentul de poliție Geamăn Adrian, din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, este detașat în acest sezon estival la Poliția Municipiului Mangalia.

După ce el și colegul de patrulă au înlocuit uniforma cu ținuta civilă, în drumul pe care îl parcurgeau spre zona de luat masa, unde plănuiau să se relaxeze după o noapte lungă de muncă, au observat o infracțiune în desfășurare. În fața lor, un bărbat fugea, fiind urmărit de două tinere care strigau după ajutor, întrucât individul le furase telefonul mobil, scrie Salut Făgăraș.

Fără să stea pe gânduri colegii de patrulă, acum aflați în timpul liber, au pornit în urmărirea bărbatului și au reușit să îl prindă în mai puțin de 100 de metri, să îl imobilizeze, dar și să recupereze bunul furat.

La scurt timp, după solicitarea sprijinului, polițiștii aflați în serviciu au ajuns la fața locului și l-au preluat pentru anchetă pe cel prins, iar verificările au stabilit că bărbatul, în vârstă de 51 de ani, din Județul Dâmbovița, urmărea persoanele care intrau în mare și, profitând de neatenția acestora, le sustragea telefoanele mobile lăsate pe plajă.

,,Intervenția descrisă ne arată că devotamentul față de misiunea de a proteja și a servi comunitatea nu are granițe de timp sau spațiu. Colegul nostru, Adrian, împreună cu partenerul său, au acționat exact așa cum o cere jurământul de polițist, chiar și în timpul liber, punând siguranța cetățenilor mai presus de orice. Aceasta este adevărata esență a profesiei – să fii mereu în slujba comunității pe care o servești, indiferent de circumstanțe”, au declarat reprezetanții IPJ Brașov, conform mytex.ro.

Previous Story

Accident Brașov. Autoturism răsturnat, lângă Spitalul Mârzescu

Next Story

Brașov. Femeie atacată cu cuțitul de fostul iubit în plină stradă, în faţa celor 3 copii. S-a refugiat chiar în secția poliției