Accidente Brașov: 3 persoane rănite pe DN1, între Perșani si Vlădeni. Pieton aruncat cu capul de asfalt

Last Updated on august 6, 2024 Accidente Brașov: 3 persoane rănite pe DN1, între Perșani si Vlădeni. Pieton aruncat cu capul de asfalt 1

Un alt accident pe DN1, între localitățile Perșani si Vlădeni, a avut loc îna ceastă dimineață. Trei persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a lovit de un autoturism.

Accident rutier pe DN1, între localitățile Perșani si Vlădeni în care au fost implicate un autoturism si un microbuz.
În urma accidentului au rezultat 3 victime, conștiente.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj cu apă si spumă, un echipaj SMURD si o ambulanță SAJ”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, mr. Ciprian Sfreja, citat de Radio Romania Brasov.

La acest moment traficul rutier se desfășoară cu restricții, fiind dirijat în mod alternativ pe un singur sens, ca urmare a producerii unui accident de circulație, pe DN1, între localitățile Vlădeni și Perșani.

În accident au fost implicate două autovehicule, iar în urma impactului trei persoane, ocupanți în vehicule au suferit leziuni, pentru care, la acest moment, beneficiază de sprijin medical.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere, care efectuează cercetări, la finalizarea cărora vor fi lămurite împrejurările și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto, în condițiile unui carosabil umed, să ruleze cu o viteză redusă, să manifeste prudență în condus și să adapteze viteza la condițiile de drum, fără să bruscheze comenzile vehiculului.

De asemenea, în condiții meteo cu vizibilitate redusă, să efectueze manevrele de schimbare a direcției de mers doar după o prealabilă și temeinică asigurare”, a informat și purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Aruncat cu capul de asfalt
Un pieton a fost lovit de un autoturism luni, 5 august, în jurul orelor 19.00, în localitatea Ghimbav. Din primele informaţii transmise prin dispeceratul 112, victima a rămas inconştientă, la locul impactului, fiind mobilizate pentru intervenţie un echipaj SAJ şi un echipaj SMURD.

Accidente Brașov: 3 persoane rănite pe DN1, între Perșani si Vlădeni. Pieton aruncat cu capul de asfalt 2

Victimei i s-a acordat asistenţa medicală necesară la faţa locului, iar ulterior a fost transportată la Spitalul Judeţean Braşov pentru investigaţii medicale suplimentare.
Aceasta a suferit un traumatism cranio cerebral şi este conştientă”, a transmis locotenent colonel Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov, imediat ce intervenţia paramedicilor la locul accidentului s-a încheiat, conform bzb.ro.

Elicopterul SMURD, chemat pe DN 1. 4 maşini, 3 victime
Un accident rutier a blocat luni, 5 august, în jurul orelor 15.30, circulaţia pe DN 1, la ieşire din localitatea Făgăraş către localitatea Mândra.
În urma accidentului au rezultat trei victime conştiente, dintre care două încarcercate.
Toate cele 3 persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Brasov de către elicopterul SMURD şi două ambulanţe pentru investigaţii medicale suplimentare şi îngrijiri de specialitate”, a precizat locotenent colonel Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov.

Potrivit IPJ Braşov, în accident au fost implicate patru autovehicule, la faţa locului fiind direcţionate echipaje de poliţie, pentru lămurirea împrejurărilor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul. Traficul rutier a fost reluat de îndată ce au fost finalizate activităţile de cercetare şi îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil.

Previous Story

Aeroportul Brașov. 62 de zboruri programate în această săptămână

Next Story

Ploi urmate de caniculă. Prognoza meteo ANM pentru perioada 5-18 august. Cum va fi vremea la Brașov