FlyLili a anunțat că începe zborurile de la Aeroportul Brașov din 4 august

Last Updated on iulie 30, 2024 FlyLili a anunțat că începe zborurile de la Aeroportul Brașov din 4 august 1

Compania FlyLili revine la Aeroportul Brașov. FlyLili a anunțat curse spre Munchen, Nurnberg, Stuttgart, Bologna, Roma, Milano, Barcelona, Salonic și Istanbul. Pe site-ul companiei sunt afișate și câteva oferte la vânzarea biletelor.
FlyLili, a doua companie aeriană de linie care va opera pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, își începe activitatea începând cu 4 august, scrie Radio Romania Brașov.

Compania aeriană a anunțat deja administrația județeană despre zborurile regulate care vor fi efectuate din Brașov, a precizat șeful administrației județene Brașov, Todorică Șerban: „FlyLili este un operator serios, care a întâmpinat o deficiență, o greutate în abordarea și în începerea și în a începe operativitatea din 28 iulie. Astfel, s-a amânat pentru 4 august, când devine certitudine că ei vor opera. Ieri am primit informația oficială că el vor începe activitatea în 4 august, cu cele nouă destinații de care am vorbit înainte de iulie 2024”.

FlyLili a anunțat curse spre Munchen, Nurnberg, Stuttgart, Bologna, Roma, Milano, Barcelona, Salonic și Istanbul. Pe site-ul companiei sunt afișate și câteva oferte la vânzarea biletelor.

La acest moment, doar compania Wizz Air operează de la Brașov curse regulate spre Dortmund, Londra și Budapesta. În plus, pe perioada verii, pot fi alese și chartere spre destinații de vară din Grecia și Turcia.

Din Sibiu, apar pe site, de la începutul lunii septembrie, zboruri spre Nurnberg, Stuttgart, Roma și Barcelona, scrie Turnul Sfatului.
Zborul spre Barcelona costă din Sibiu 149 de euro, în timp ce cursele către Roma, Nurnberg și Stuttgart costă 99 de euro, conform site-ului companiei.

Previous Story

Medicii au amputat piciorul fetiței lovite cu mașina în parcarea unui parc

Next Story

Invazie de viespi agresive în Poiana Brașov. „Nu aveai loc de ele, erau în farfurii, în pahare, oriunde găseau o pată de umezeală se așezau”