Brașov. A murit profesoara Florina Mamina. „De azi, Doamna Profesor FLORINA MAMINA a încetat să mai fie DASCĂL aici pe pământ”

Last Updated on iulie 10, 2024 Brașov. A murit profesoara Florina Mamina. „De azi, Doamna Profesor FLORINA MAMINA a încetat să mai fie DASCĂL aici pe pământ” 1

A murit profesoara Florina Mamina. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Colegiului Național Unirea pe pagina de facebook.

De azi, Doamna Profesor FLORINA MAMINA a încetat să mai fie DASCĂL aici pe pământ, a încetat să mai scrie cărți cu patosul specific filologului pentru care fiecare cuvânt este un cuvânt cu putere multă. Reputat profesor de limba și literatura română la Colegiul Național “Unirea” Brașov, Inspector de specialitate (Limba și Literatura română), de azi DOAMNA PROFESOR ține lecții de literatură și de limbă română îngerilor, de a căror proximitate suntem siguri că se va bucura. Și, de ce nu, va continua să scrie cărțile nescrise aici pe pământ.

Întreg corpul profesoral de la C.N.”Unirea” Brașov, fostii elevi absolvenți ai colegiului, precum și toate cadrele didactice de Limba și Literatura Română din județ aduc un pios omagiu DASCĂLULUI prin EXCELENȚĂ – FLORINA MAMINA.
Drum lin spre CETATEA LUI DUMNEZEU unde vă așteaptă UN COLȚ DE RAI!” au gransmis profwsorii de la Unirea, conform mytex.ro.

Previous Story

Filmul tragediei de la Jepii Mici, unde o tânără a fost ucisă de urs

Next Story

„Am fost student fără să ştie mama”. Un brașovean și-a invitat mama la ceremonia absolvirii facultății, fără ca ea să știe că el a urmat cursurile timp de 3 ani