Brașov. RATBV angajează controlori „motivaţi să lucreze”

Last Updated on iulie 8, 2024 Brașov. RATBV angajează controlori „motivaţi să lucreze” 1

Compania de transport public RATBV a anunţat că angajează controlori de bilete şi abonamente, cărora le promite, pe lângă un pachet salarial atractiv, un mediu de lucru sigur şi stabil.
La salariul motivant, după cum declară reprezentanţii RATBV, se adaugă sporuri (pentru vechime, condiţii grele, ore suplimentare, weekenduri şi sărbători legale lucrate, spor de fidelitate) şi tichete de masă în valoare de 30 de lei pe zi. De asemenea, locul de muncă oferă concediu de odihnă, asigurare de viaţă de grup, vouchere de vacanţă şi prime de Crăciun şi Paşte.

Candidaţii trebuie să fie absolvenţi de liceu şi să aibă disponibilitate de lucru în două schimburi.
CV-ul poate fi trimis până pe 12 iulie, ora 12:00, pe e-mail, la adresa ratbv@ratbv.ro, sau depus la sediul RATBV de pe strada Hărmanului, nr. 49. scrie BizBraşov.ro

Bunurile uitate în autobuzele RATBV pot fi revendicate până pe 26 iunie
Până miercuri, 26 iunie, mai pot fi ridicate bunurile uitate în autobuzele RATBV.
Mai exact, acestea pot fi ridicate de la sediul regiei, de pe strada Hărmanului, nr. 49, la Biroul Relații Publice, între orele 08.00-16.00, scrie Radio Romania Brasov.

Pe lista obiectelor pierdute se numără cărți de identitate, carduri de transport emise de societate, certificat de naștere, permis de conducere, carduri de tichete sociale, geci, poșete, borsete, rucsace sau căști audio.

Bunurile vor fi returnate după ce reprezentanții regiei se asigură că cei care le revendică sunt proprietari, iar obiectele nerevendicate vor fi predate Poliției Brașov.

Previous Story

O şoferiţă a încurcat pedalele şi a lovit alte două maşini în parcarea de la Mall. Copiii ei au fost răniţi

Next Story

Drumuri aglomerate în Brașov după închiderea Văii Oltului și restricții pe Transfăgărășan. Rutele ocolitoare