O şoferiţă a încurcat pedalele şi a lovit alte două maşini în parcarea de la Mall. Copiii ei au fost răniţi

Last Updated on iulie 7, 2024 O şoferiţă a încurcat pedalele şi a lovit alte două maşini în parcarea de la Mall. Copiii ei au fost răniţi 1

O șoferiță a lovit două mașini, vineri după-amiază, în parcarea subterană a unui mall. Martorii spun că, cel mai probabil, ea a încurcat pedalele de frână și accelerație.

În momentul în care se afla la barieră la Mall-ul Sun Plaza din Bucureşti și a vrut să-și ia tichetul de parcare a accelerat și a intrat în două mașini parcate. În autoturismul femeii se aflau şi cei doi copii ai săi care au avut nevoie de îngrijiri medicale, scrie Observator Tv.

Polițiștii chemați imediat la fața locului au testat-o pe conducătoarea auto pentru substanțe interzise, iar rezultatul a fost negativ. În urma evenimentului rutier, traficul auto în parcare a fost restricționat temporar.

Şoferiţa care și-a lovit prietena conducea o maşină automată şi ar fi încurcat pedalele
Luna trecută a avut loc un accident teribil şi în acelaşi timp absolut neobişnuit: secretara preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj a murit după colega ei de serviciu a trecut cu maşina peste ea. Sora victimei a fost martor al scenelor cumplite. Cel mai probabil şoferiţa, care conducea o maşină automată, a încurcat frâna cu acceleraţia.

“A adus-o din oraş, voia să o lase, voia să vorbească şi cu cealaltă soră şi aşa s-a întâmplat cazul”, spune un tânăr. “Eram la ştiri şi am auzit bubuitura. Nu venise nici Salvarea, nici Poliţia când am coborât eu”, adaugă un bărbat. Ceea ce a urmat e cumplit şi nu se poate difuza. Sora victimei ţipă şi sună disperată la 112. Şoferiţa urlă şi se ia cu mâinile de păr când realizează că şi a ucis prietena.

“Medicii au iniţiat manevrele de resuscitare, dar, din păcate, femeia nu a răspuns”, a declarat Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt SJU Târgu Jiu. “Aici a fost jos şi nora mea a încercat să o resusciteze, dar degeaba”, spune o femeie, potrivit Observator TV.

Femeia ucisă era secretară la Consiliul Judeţean Gorj. Se afla în cocediu medical şi, de curând, îşi anunţate colegii că a reuşit să învingă cancerul. Acum ieşise în oraş cu sora ei şi cu pritena ei să sărbătoreasă. “Era în momentele ei când se simţea foarte bine. Nu a făcut nimic altceva decât să insiste să meargă cu prietena ei la o prăjitură. Nu înţeleg cum a avut parte de acest destin”, a declarat Ion Călinoiu, fost preşedinte CJ Gorj.

Femeia de la volan e în stare de şoc
Femeia de la volan, colegă de serviciu cu victima, e în stare de şoc şi abia a reuşit să vorbească cu poliţiştii. “Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Ioana Nanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Previous Story

3 porci au ajuns la Aeroport, în fața terminalului Plecări

Next Story

Brașov. RATBV angajează controlori „motivaţi să lucreze”