3 porci au ajuns la Aeroport, în fața terminalului Plecări

Last Updated on iulie 7, 2024 3 porci au ajuns la Aeroport, în fața terminalului Plecări 1

Un grup de porci a fost filmat păscând pe gazon, sub ochii călătorilor. Animalele au ajuns la intrarea pentru zborurile către spaţiul Schengen

„Ce să facem, uite, prim-miniștrii noștri la aeroport la Timișoara”, se aude spunând un român care a filmat momentul inedit, conform opiniatimisoarei.ro.

Terminalul Schengen al Aeroportului Internaţional Timişoara, a fost inaugurat la finalul lunii martie al acestui an, odată cu intrarea României în Schengen, aerian şi maritim.

În urmă cu doi ani, călătorii au surprins alte imagini inedite în Aeroportul Internațional Traian Vuia. Două vaci se plimbau agale – din fericire, nu chiar pe pistă – ci în faţa terminalului de sosiri internaționale.

Reprezentanții aeroportului au dat vina pe proprietarul animalelor domestice care le-ar fi lăsat nesupravegheate pe câmpul din apropierea terminalului.

„Situația neprevăzută s-a derulat foarte rapid. Animalele au fost scoase în afara aeroportului de către agenții noștri de securitate.

E un caz extrem de izolat, iar animalele aflate în zona publică nu au creat nicio problema și nici nu au pus în pericol integritatea fizică a pasagerilor”, a declarat atunci Călin Petrescu, purtător de cuvânt al Aeroportului Timișoara.

Aceste căprițe întrețin iarba de la aeroport!
Din 2013, o turmă de capre, dar și alte animale precum oi, lame, dar și un măgar cunoscut sub numele de Jackson au menținut vegetația densă de tufă pe proprietatea aeroportului O’Hare, scrie Click.

„Prietenii noștri blănoși se ocupă de întreținerea aeroportului. Este o alternativă ecologică”, a explicat Jamie Rhee, un oficial al aeroportului.

Previous Story

Petra, despre Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. De abia am aşteptat ora decolării spre Braşov”

Next Story

O şoferiţă a încurcat pedalele şi a lovit alte două maşini în parcarea de la Mall. Copiii ei au fost răniţi