(Video) Cristina Șișcanu, aflată la Brașov, criticată dur de fani după ce s-a afișat cu o nouă căciulă. „Îmi era frig. Aici la Brașov e soare, dar chiar dacă e soare, e soare cu dinți”

Last Updated on februarie 26, 2024 (Video) Cristina Șișcanu, aflată la Brașov, criticată dur de fani după ce s-a afișat cu o nouă căciulă. „Îmi era frig. Aici la Brașov e soare, dar chiar dacă e soare, e soare cu dinți” 1

Aflată de curând la Brașov, Cristina Șișcanu a fost criticată de cei care o urmăresc. Totul a pornit de la o căciulă care nu a fost pe placul copiilor, dar nici fanii nu au avut o părere prea bună.
Fiica sa, Petra, în vârstă de aproape 7 ani, și-a exprimat opinia despre căciula mamei sale. Răspunsul micuței a amuzat-o pe prezentatoarea TV.

Vreau să vă spun că râd copiii de mine că mi-am pus această căciulă. Ce e, Petra? E urâtă?”, a întrebat-o Cristina Șișcanu pe fiica ei.
Da, nu-mi place cum arată, zici că e de copii mici”, i-a spus fetița, iar Cristina Șișcanu a explicat de ce a fost nevoită să poarte o astfel de căciulă.

Nu e, e chiar de doamne, dar îmi era frig. Aici la Brașov e soare, dar chiar dacă e soare, e soare cu dinți”, a spus vedeta despre accesoriul pe care l-a ales pentru a se proteja de frig.

Ce părere au avut internauții despre căciula vedetei
În secțiunea de comentarii, internauții și-au exprimat părerea sinceră despre căciula pe care o poartă soția lui Mădălin Ionescu. Unii dintre aceștia au fost foarte sinceri și i-au spus că această căciulă nu o avantajează deloc.
“Îți stă foarte nașpa. O fi de doamnă căciula, dar pe tine nu te avantajează. E doar o părere….. fără supărare”, “Are dreptate Petra, zici că e de copii mici, ăsta e adevărul.”

“Ei, hai să nu exagerăm cu blana, nu e cazul să o mai aduci în discuție”, “Mai zici că de ce comentează lumea. Suportă consecințele!”, sunt câteva dintre comentariile celor care au văzut filmarea.
O altă persoană i-a spus vedetei că, într-adevăr, nu îi stă bine cu această căciulă, dar că este în regulă dacă se simte bine în ea. Totodată, un alt internaut s-a întrebat dacă este chiar atât de frig la Brașov, încât să fie nevoie de căciulă.

“Nașpa! Dar așa frig e pe acolo? Aici sunt 14 grade…sau căciula e doar pentru impresii?”, “Nici mie nu-mi place, dar important e să te simți tu bine în ea”, au scris oamenii în comentarii.

Cum a fost copilăria Cristinei Șișcanu în Moldova
Ei bine, dacă își ține fanii la curent cu viața ei din prezent, indiferent că vorbim despre lucruri bune sau mai puțin plăcute, Cristina Șișcanu nu s-a sfiit nici când a venit vorba despre copilăria ei în orașul Ungheni din Moldova. Aceasta a dezvăluit, contrar așteptărilor, că a trăit foarte frumos anii copilăriei, iar părinții ei i-au oferit tot ceea ce și-a dorit, mai ales că era singurul copil.

Eu m-am născut în orașul Ungheni, un oraș la graniță cu România, acolo unde trenul își schimbă roțile, așa se spune. Am avut o copilărie foarte frumoasă, nu am mai avut frați sau surori, în schimb am avut mai mulți verișori de aceeași vârstă cu care am copilărit. Nu pot să neg, am fost o răsfățată.

Toată viața alor mei se învârtea în jurul meu. Mi-a plăcut foarte mult cartea, la școală, am fost implicată în foarte multe activități extrașcolare.’, a declarat Cristina Șișcanu în cadrul emisiunii realizată de Sport Arena-Metropola TV, scrie VIVA.

Cristina Șișcanu: ‘Am fost o răsfățată, dar eu cred că le-am întors cumva’
Cristina Șișcanu a explicat că părinții ei nu-i refuzau nimic, dar și că toată viața lor se învârtea în jurul ei. Ei bine, deși au făcut multe sacrificii pentru vremurile de atunci, ea susține că i-a răsplătit prin lucrurile bune pe care le-a făcut. Nu doar că a învățat foarte bine și nu le-a dat niciodată motive de supărare, ci la rândul ei i-a ajutat cum a știut mai bine.

„Am fost o răsfățată, dar și eu cred că le-am întors cumva. Nu că mă laud, dar învățam bine, mergeam pe la olimpiade, am avut tot timpul rezultate foarte bune la învățătură.Nu le-am făcut probleme, nu am făcut năzbâtii. Puține. Implicau costuri. Familia mea nu era foarte bogată, dar nici nu aveam lipsa banilor. Având un singur copil, nu era foarte complicat. La noi, în Republica Moldova, era mai bine decât aici.’, a mai spus Cristina Șișcanu.

Previous Story

(Foto) O nouă stațiune a apărut lângă Brașov, la mai puțin de o oră distanță. „Aici vin vulturii, primăvara, de beau apă ca să întinerească, aici îşi învaţă puii să zboare, deasupra acestei oglinzi fermecate mijesc de somn, cu aripile-ntinse, trufaşii regi ai înălţimilor”

Next Story

Zoo Brașov, noi atracții. Spaţiul pentru lei de mare, pinguini și foci este aproape gata