Brașoveanul Horia Brenciu ar fi trebuit să le fie naș de cununie. Liviu Vârciu, înșelat de Jojo. „Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta”

Last Updated on martie 16, 2024 Brașoveanul Horia Brenciu ar fi trebuit să le fie naș de cununie. Liviu Vârciu, înșelat de Jojo. „Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta” 1

Brașoveanul Horia Brenciu ar fi trebuit să fie naș de cununie pentru cuplul Liviu Vârciu-Jojo. Din păcate, oricât de multe speranțe și-ar fi făcut actorul, relația lui cu Jojo nu a fost menită să fie una fericită.

Trebuia să mă căsătoresc cu Jojo şi să ne cunune Horia Brenciu. În 2000, am cerut-o de soţie. Ne stătea bine împreună şi am iubit-o foarte mult. Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta. Eu am ţinut la ea mai mult decât ar fi trebuit!’, a mărturisit Liviu Vârciu în urmă cu ceva timp, conform Can Can.
Liviu Vârciu și Cătălina Grama au mai colaborat, ulterior, în emisiuni precum „Te cunosc de undeva’ și „Asia Express’.

Până la urmă, amândoi și-au găsit fericirea în brațele altor persoane. Liviu Vârciu se iubește de mai bine de 7 ani cu Anda Călin. Cei doi au împreună și doi copii, o fetiță și un băiețel. La rândul ei, Jojo a început o relație cu Paul Ipate, în urmă cu 9 ani. Anul acesta au decis să se și căsătorească. Cuplul a avut parte de o nuntă de vis, în Italia.

Jojo a început o relație cu Paul Ipate, în urmă cu 9 ani. Anul trecut au decis să se și căsătorească. Cuplul a avut parte de o nuntă de vis, în Italia.
M-am îndrăgostit iremediabil de Italia anul trecut când am făcut cu Paul o escapadă în Puglia. Atunci am știut și am simțit că va fi locul în care ne vom căsători. Pasta, vino e amore! Cam așa a fost atmosfera la nuntă!

S-a râs și s-a dansat mult, chiar și în picioarele goale și i-am mulțumit lui Dumnezeu că mi-am văzut toată familia în locul acesta care e un mic paradis. (…) Am fost în raiul iubirii și al veseliei pentru trei zile.‘, a povestit Jojo, după ce a făcut pasul cel mare, pe rețelele de socializare, scrie avantaje.ro.
Cei doi actori sunt împreună de nouă ani și au o fetiță împreună, Zora. Cătălina mai are un băiețel, Achim, din prima ei căsnicie.

Ce le-a spus Horia Brenciu Mădălinei Crețan și lui Nosfe, cu puțin timp înainte ca artistul să moară!
Mădălina Crețan traversează cea mai grea perioadă din viața sa. După ce Nosfe a plecat din această lume, a fost nevoită să se pună pe picioare, mai ales pentru fiica lor, Iris, aflată la o vârstă încă fragedă.

În tot acest timp, i-a fost atât mamă, cât și tată și a încercat să îi aducă zâmbetul pe buze, chiar și atunci când durerea o copleșea.
Citește și: „Am momente de singurătate” Mădălina Crețan, mai sinceră ca niciodată! Soția regretatului Nosfe a vorbit despre posibilitatea de a-și reface viața: „Viitorul este incert”

Invitată în cadrul unui interviu, soția regretatului artist a dezvăluit faptul că ei nu și-au dorit niciodată să facă un al doilea copil, chiar dacă cei din jurul lor le spuneau mereu acest lucru.

Inclusiv Horia Brenciu i-a sfătuit să devină părinți pentru a doua oară, însă ei nu au luat niciodată în calcul acest lucru.
Au fost oameni care, nu neapărat ne-au judecat, dar au avut tendința să o facă. Chiar și Horia Brenciu ne-a zis, la un moment dat: <<Sunteți tineri, ați făcut un copil frumos, uite ce copii frumoși faceți. Mai faceți unul, de ce nu?>>”, a mărturisit Mădălina Crețan pentru Playtech.ro.

Pentru Mădălina Crețan și regretatul Nosfe, Iris era centrul Universului lor. De când fiica lor s-a născut, cei doi și-au dorit în fiecare zi să îi ofere tot ceea ce este mai bun, multă iubire, un cămin fericit și o educație pe măsură.

Un alt gând care i-a împiedicat să facă încă un copil a fost acela că nu i-ar mai putea acorda la fel de multă dragoste, dar și timp. Nu au vrut să își împartă dragostea, motivul pentru care nu au ascultat sfaturile venite din exterior.
Au reușit să-și creeze familia perfectă, exact așa cum și-au dorit, însă din păcate moartea fulgerătoare a lui Nosfe le-a tulburat liniștea.

Noi nu am vrut să facem al doilea copil din două motive foarte mari și importante, care pentru noi au contat mai mult decât orice altceva: primul, în momentul în care s-a născut Iris, pentru noi, tot Universul acesta mare s-a adunat în ea și atât de disperați am fost să o iubim, încât am simțit constant că, dacă ar mai exista un copil, am suferi.
Am suferi că nu i-am mai putea acorda atât de mult timp ei, că ar trebui să îl împărțim. Și ea a fost foarte lipită de noi, Iris era geloasă când noi doi ne îmbrățișam și ne pupam și nu o luam și pe ea” , a mai spus soția regretatului artist pentru aceeași sursă.

Previous Story

Cât va câștiga brașoveanca Ana Porgras la Survivor All Star, din jungla dominicană. Mă antrenez mâncând doar o singură dată pe zi”

Next Story

Milionarul brașovean Călin Donca a scăpat și de arestul la domiciliu. „Adevărul (cu dovezi) despre relația cu Dorian Popa”