Foto Brașov. 10 mașini parcate ilegal pe un trotuar minuscul de pe strada Nicopole, niciuna ridicată. 55 de mașini ridicate, doar cele care blochează traficul auto

Last Updated on noiembrie 1, 2023 Primăria anunță că s-a ajuns la 55 de mașini ridicate, niciuna de pe trotuare. Se ridică exclusiv mașinile care împiedică circulația auto. Circulația pietonilor se face printre mașinile parcate pe trotuare sau pe stradă, printre mașinile aflate în mișcare.

Pe strada Nicopole, pe un trotuar minuscul sunt parcate zilnic până la 10 autoturisme, Poliția se face că nu le vede.

Foto Brașov. 10 mașini parcate ilegal pe un trotuar minuscul de pe strada Nicopole, niciuna ridicată. 55 de mașini ridicate, doar cele care blochează traficul auto 1

Potrivit datelor oferite de Primăria Brașov, până la finalul lunii trecute au fost ridicate 55 de mașini parcate neregulamentar. Trei șoferi au scăpat de ridicare, după ce au ajuns la mașină chiar înainte de a începe procedura, alți doi au achitat taxa pe loc și li s-a înapoiat mașina, iar patru au primit doar amendă, deoarece și-au luat mașina înainte să ajungă utilajul de ridicări, scrie Biz Brasov.

Cele mai multe ridicări au fost făcute în zona Colinei Universității, dar și de pe străzi secundare din cartiere. De exemplu, în weekend, mai multe mașini au fost ridicate din colțurile intersecțiilor sau de pe trecerile de pietoni din cartierul Avantgarden.

Recuperarea autovehiculelor se va face după plata unei taxe de minim 985 de lei, valabilă dacă mașina este recuperată în primele 12 ore de la momentul ridicării.

Foto Brașov. 10 mașini parcate ilegal pe un trotuar minuscul de pe strada Nicopole, niciuna ridicată. 55 de mașini ridicate, doar cele care blochează traficul auto 2 Foto Brașov. 10 mașini parcate ilegal pe un trotuar minuscul de pe strada Nicopole, niciuna ridicată. 55 de mașini ridicate, doar cele care blochează traficul auto 3(Foto Locuitori în Avantgarden 3 – Brasov)

Până nu se aplică metode de sancționare se pare că nu se va schimbă nimic din păcate…

Lumea parcheaza ca in salbaticie. Daca nu il arzi la buzunar nu se educa

Lasa-i sa ridice, nu vad nimic cand ies de pe strada de toate masinile parcate pe colturi

Strada Nicopole:

Previous Story

Un sat întreg din Spania, cu 44 de case, a fost scos la vânzare la preţul unei case din Brașov

Next Story

Aeroportul Brașov se închide?! Bacăul se laudă cu Dan Air, Brașovul așteaptă companii „serioase”. „Și renunță si Wizz cândva, si va rămâne aeroportul nimănui. Eventual doar cu câteva curse charter