Oriadna Donca, soția milionarului brașovean arestat: „ Cât despre cei 5 copii, le-am explicat cu grijă situația, adaptându-ne la vârsta și nivelul lor de înțelegere și le-am transmis încrederea noastră în Dumnezeu”

Last Updated on octombrie 22, 2023 Oriadna Donca, soția milionarului brașovean Călin Donca, ajuns la arest pentru infracțiuni economice, a vorbit despre situația aparte pe care o traversează împreună cu cei cinci copii ai săi.

Soțul meu nu este condamnat. Este suspectat de săvârșirea unor infracțiuni economice, în prezent fiind efectuate cercetări pentru a se stabili dacă se face vinovat sau nu față de acuzațiile aduse.

Oriadna Donca, soția milionarului brașovean arestat: „ Cât despre cei 5 copii, le-am explicat cu grijă situația, adaptându-ne la vârsta și nivelul lor de înțelegere și le-am transmis încrederea noastră în Dumnezeu” 1

În ciuda tuturor acestor provocări, rămânem uniți și sperăm la un rezultat drept și echitabil în acest caz”, a declarat Oriadna Donca pentru Can Can.

Tot ce putem spune este că atât eu, cât și Călin, avem încredere totală în justiție”, a mai spus femeia în vârstă de 34 de ani, originară din vestul țării. Absența capului familie de acasă nu a trecut neobservată, iar asta a făcut ca Oriadna să devină, cu sau fără voia ei, noul „stâlp al casei”.

În mod evident, atât ca soție, cât și ca mamă, trec printr-o perioadă dificilă, trebuind să fac față unor situații și provocări cu care nu m-am mai confruntat și de care sper să nu mai am parte vreodată. Am învățat că viața ne poate aduce provocări neașteptate și că puterea de a rămâne uniți ca familie este esențială”, a mai declarat Oriadna.

Mamă a cinci copii, Oriadna mărturisește că a discutat cu cele trei fete, Ariadna, Arisha și Areea, dar și cu cei doi băieți, Ovidius și Ares, toți cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani, despre situația aparte prin care trece familia lor.

Instinctul de protecție față de copii înfrânge orice temere sau încercare. Cât despre copii, le-am explicat cu grijă situația, adaptându-ne la vârsta și nivelul lor de înțelegere și le-am transmis încrederea noastră în Dumnezeu”, a precizat pe acest subiect tânăra mamă.

Magistraţii i-au prelungit arestul preventiv lui Călin Donca
Milionarul Călin Donca a primit o veste devastatoare din spatele gratiilor. Arestat preventiv într-un dosar de evaziune fiscală, delapidare, înşelăciune şi manipularea pieţei de capital, Călin Donca a aflat că va mai sta închis cel puţin alte 30 de zile.

Magistraţii de la Tribunalul Brașov au decis să prelungească măsura arestului preventiv cu alte 30 de zile, la solicitarea procurorilor, Antena Sport.

Previous Story

Brasov. 3 hectare. Primul parc din cartierul Bartolomeu, în zona Avantgarden, a primit avizul Comisiei de Circulație

Next Story

Liviu Vârciu: „Am un apartament la Brașov și e de vânzare. Are 3 camere. E zonă bună, nu te joci. 250.000 de euro”