Video Brașov. Cerbul cuminte, apărut la școala din Râșnov, a fost trimis înapoi în pădure. „Apariția cerbului s-a făcut în timpul orelor de curs, astfel că niciun elev sau profesor nu erau prin preajmă”

Last Updated on octombrie 19, 2023 Elevii de la o școală din Râșnov, județul Brașov, au avut parte de momente unice, chiar de la primele ore ale dimineții. Un cerb și-a făcut apariția în curtea școlii.

Animalul nu a părut deloc speriat și intimidat, ba chiar a stat la poze cuminte, iar elevii s-au putu bucura de această oportunitate unică.
Video Brașov. Cerbul cuminte, apărut la școala din Râșnov, a fost trimis înapoi în pădure. „Apariția cerbului s-a făcut în timpul orelor de curs, astfel că niciun elev sau profesor nu erau prin preajmă” 1

Imediat a fost anunțată primăria și Ocolul Silvic Râșnov. Cerbul a fost tranchilizat de către specialiștii Ocolului Silvic și transportat în siguranță în fondul cinegetic al orașului Râșnov. Ulterior animalul a fost eliberat în pădure, fără probleme, au anunțat membrii grupului de Facebook, Orașul Râșnov, conform Antena 3.

În urma apariţiei animalului nu au existat incidente, profesorii cerându-le elevilor să nu se apropie de animal, scrie G4Media.

Conform oficialului Primăriei, este prima dată când un cerb îşi face apariţia în Râşnov, localnicii semnalând, anterior, apariţia urşilor în oraş.

Oraşul Râșnov: „Cerbul din curtea Școlii Gimnaziale nr. 3 din Râșnov a fost relocat în siguranță!
La primele ore ale dimineții, în zona parcului din fața Școlii Gimnaziale nr. 3, din Râșnov, și-a făcut apariția un cerb.

După câteva minute, animalul a reușit să intre și în curtea școlii. Apariția cerbului s-a făcut în timpul orelor de curs, astfel că niciun elev sau profesor nu erau prin preajmă.

Imediat a fost anunțată primăria și Ocolul Silvic Râșnov. Cerbul a fost tranchilizat de către specialiștii Ocolului Silvic și transportat în siguranță în fondul cinegetic al orașului Râșnov. Animalul a fost eliberat în pădure, fără probleme

Previous Story

Video Brașov. Un cerb cuminte s-a dus la o școală, în Râșnov

Next Story

Brașov. Primii șoferi care țipă după mașinile ridicate. Câte locuri de parcare ar trebui construite în Brașov pentru ca șoferii să fie mulțumiți? Gratis, evident