Primăria Sânpetru vrea să lărgească drumul spre Braşov. Drum mai mare, blocaje și mai mari

Last Updated on octombrie 17, 2023 Primăria Sânpetru este dispusă să cheltuie câteva milioane de lei pentru a avea o stradă mai largă plină de mașini. Acum strada care leagă localitatea de Brașov este prea îngustă și plină de mașini. De ce să nu se cheltuie degeaba câteva milioane de lei, pentru a avea aceleași blocaje. Este bine știut, șoselele mai mari atrag și mai multe mașini.

O variantă luată în calcul de autorităţile locale este de a amenaja benzi suplimentare pe porţiunea din Sânpetru a DJ 103, mai exact a porţiunii intersecţia străzilor Zaharia Bârsan şi Hărmanului – pasajul de peste varianta ocolitoare a Braşovului (continuarea străzii 13 Decembrie din Braşov).

Primăria Sânpetru vrea să lărgească drumul spre Braşov. Drum mai mare, blocaje și mai mari 1

În acest moment, sectorul de drum din Sânpetru are două benzi (câte una pe sens), iar planul edililor este ca numărul acestora să fie dublat.

O variantă luată în calcul este ca cele două benzi noi să fie dedicate exclusiv transportului în comun.
Pentru proiectul de dublare a drumului, Primăria Sânpetru a lansat o licitaţie pentru realizarea Studiului de fezabilitate. Valoarea estimată a contractului fiind de 77.350 lei, iar termenul de finalizare a documentaţiei este de 120 de zile, scrie bzb.ro.

Această documentaţie nu include şi pasajul de peste ocolitoarea Braşovului, care are câte o bandă pe sens, iar pe acesta apar foarte des blocaje.

Previous Story

Brașoveanca Alexandra Porkolab, despre viața în junglă la „Survivor”. „Trecusem prin nişte modificări hormonale, astfel că ajunsesem să reţin foarte multă apă şi efectiv să mă umflu”

Next Story

Brașov. Șoferii sunt disperați pentru că li se saltă mașinile parcate ilegal. „Super tare. Ridici mașinile dar parcări zero. Te duci prin cartiere, nu găsești sa tragi cu tunul o parcare la liber sau cu plată”