„Festination şi Festival”. Organizatorii Untold vor să organizeze noi evenimente în Poiana Brașov

Last Updated on august 30, 2023 Organizatorii Untold au planuri mari pentru Poiana Brașov.  În acest sens, în ședința Consiliului Local de astăzi ar urma să fie dezbătut un proiect de hotărâre prin care se va încheiat un act adițional la protocolul de colaborare încheiat încă din 2021 cu Primăria Brașov.

Potrivit acestui document este vorba de două evenimente, respectiv un festival, dar și evenimentul Festination, care ar urma să debuteze în noiembrie și să se deruleze pe perioada sezonului rece.
„Festination şi Festival”. Organizatorii Untold vor să organizeze noi evenimente în Poiana Brașov 1

Obiectul prezentului act adiţional constă în definirea de către părțile semnatare a drepturilor și obligațiilor acestora ce deriva din dorința de organizarea de către societatea Massif Estate SRL, în colaborare cu municipiul Braşov, în anul 2024 a următoarelor evenimente cultural-artistice, organizate sub denumirea de «Festination» şi «Festival».

Perioada de desfăşurare a evenimentelor este următoarea: pentru Festival perioada: 15 februarie – 31 martie 2024 (festivalul în sine desfășurându-se între 14-17 martie 2024) și pentru Festination perioada: 1 noiembrie 2023 – 15 aprilie 2024 care cuprinde perioada de timp necesară pregătirii evenimentelor, derularea evenimentelor, precum şi perioada necesară eliberării locului de desfăşurare”, se precizează în contractul ce va fi încheiat de către organizatori cu primăria, potrivit Biz Brasov.

Untold și Armin Van Buuren doboară recorduri mondiale în Dubai

Untold a trecut și la export, astfel că va organiza un festival în Dubai. Setul lui Armin Van Buuren de la Burj Khalifa în colaborare cu Untold Dubai a ajuns la peste 1 milion de vizualizări pe YouTube.

DJ-ul olandez a mixat timp de 40 de minute de la etajul 149 al celei mai înalte clădiri din lume pentru a promova primul festival de muzică UNTOLD Dubai, doborând recordul mondial pentru cea mai mare performanță de DJ vreodată, precum și cel mai mare ecran LED folosit vreodată într-un spectacol.

Armin a adunat la videoclipul de pe YouTube în 12 zile peste un milion de vizualizări, potrivit alephnews.

În urma celei de-a VIII-a ediție din România, UNTOLD urmează să își facă așteptatul debut în Orientul Mijlociu în februarie 2024 la Expo City Dubai. Line-up-ul de DJ pentru primul super festival de acest fel nu a fost încă dezvăluit, dar van Buuren, care a făcut parte din festival încă de la începuturile sale în România în 2015, promite că va fi „ceva special”.

Previous Story

(Video) Brașovul inundat. Primarul dă vina pe Dorei. „Dorei. Dorei pretutindeni. Niște Dorei au uitat să ia tabla de pe canal. Suntem în căutare de Șef la Dorei”

Next Story

Brașov. Explicații, după ce Consiliul Județean a tăiat salariile medicilor de la Urgențe. „Suntem nevoiţi să reducem valoarea sporurilor la minimum. În cazul UPU se referă de la 75% cât aveau ei, la 55%”