Video Brașov. Primele imagini, avion prăbușit între Râșnov și Tohan. Pilotul a murit

Last Updated on iulie 22, 2023 Un avion s-a prăbușit astăzi între localitățile Râșnov și Tohan. Din păcate, pilotul în vârstă de 56 de ani a fost declarat decedat. Acesta era singur în avion. Inițial, pilotul a fost găsit inconştient, a anunţat ISU Braşov.

”Aparat de zbor prabuşit între localitatile Râşnov şi Tohan. În urma producerii evenimentului a rezultat o victimă de sex masculin, inconştientă. În acest moment i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical”,  trabsmis ISU Brașov, potrivit Observator Tv.

Video Brașov. Primele imagini, avion prăbușit între Râșnov și Tohan. Pilotul a murit 1

La faţa locului s-au deplasat elicopterul SMURD, un echipaj SMURD, o ambulanţă SAJ, 2 autospeciale de stingere, 1 echipaj de descarcerare.

Video Brașov. Primele imagini, avion prăbușit între Râșnov și Tohan. Pilotul a murit 2

Din păcate, bărbatul de 56 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.”În urma producerii evenimentului a rezultat o victimă de sex masculin, inconştientă. În acest moment i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical”, a precizat ISU., conform Stirile Pro Tv.

Previous Story

(Foto) Brașov. Avion prăbușit între Râșnov și Tohan. „La fața locului s-a deplasat elicopterul SMURD”

Next Story

„Ștrandul fără fund”, aflat la 3 ore de Brașov, care beneficiază de puterea tămăduitoare a apelor sărate din adâncuri. Este amplasat într-o depresiune înconjurată de dealuri sub care se află un masiv de sare de circa 600 m grosime