(Video) Brașov. O explozie puternică s-a produs într-un bloc de garsoniere din Zărneşti. 4 oameni au fost răniți

Last Updated on iulie 22, 2023 O explozie puternică s-a produs, în această dimineață, în Zărnești, județul Brașov. Patru oameni au fost răniți în urma deflagrației.Explozia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 05.15, într-un bloc de garsoniere, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.

Din primele verificări efectuate de polițiștii, s-a stabilit că în urma exploziei patru persoane fiind transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate, iar mai multe bunuri au fost distruse, anunță Antena 3.
(Video) Brașov. O explozie puternică s-a produs într-un bloc de garsoniere din Zărneşti. 4 oameni au fost răniți 1

„Din primele verificări efectuate s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, în urma exploziei 4 persoane fiind transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate, iar mai multe bunuri au fost distruse.

Polițiștii au luat măsuri pentru evacuarea persoanelor din bloc, precum și pentru păstrarea unei distanțe de siguranță și protecție.
Cercetările sunt în dinamică, urmând a se stabili cauzele și împrejurările în care a avut loc explozia”, au anunțat reprezentanții IPJ Brașov, citați de mytex.ro.

Previous Story

Brașov. O fermă cu 400 de vaci este dotată cu roboţi. Vițeii sunt hrăniți cu biberoane speciale, iar când mai cresc, roboții le prepară lapte praf.

Next Story

(Foto) A picat tavanul aeroportului Sibiu. ”Ne aflam în sală când s-a desprins o bucată din tavan chiar în fața noastră. A căzut între scaune”