Brașov. Morar și Buzdugan, vineri, în Piața Sfatului. „Dăm party cu MuzicaAia în Piața Sfatului din Brașov și facem CEL MAI MARE ANUNȚ din ultimii ani”

Last Updated on iulie 12, 2023 Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea au plecat cu rulotele pentru a prezenta, timp de două săptămâni, Morning Zu în 10 orașe ale țării. Vineri, aceștia se vor afla la Brașov, în Piața Sfatului.

Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea sunt nerăbdători să-ți dea cea mai tare veste. Vineri, 14 iulie, la ora 20:00, dăm party cu #MuzicaAia în Piața Sfatului din Brașov și facem CEL MAI MARE ANUNȚ din ultimii ani.

Brașov. Morar și Buzdugan, vineri, în Piața Sfatului. „Dăm party cu MuzicaAia în Piața Sfatului din Brașov și facem CEL MAI MARE ANUNȚ din ultimii ani” 1

#RadioAventura e plină de surprize în fiecare zi. Nu rata niciun moment și urmărește turul României cu #AutorulotaZU pe paginile noastre de Facebook, Instagram, YouTube, TikTok și pe radiozu.ro/radioaventura. Transmitem LIVE 24/24. Fii parte din cea mai tare aventură a verii!” transmit cei de la Radio Zu.

Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea au fost deja la Sibiu și Alba Iulia. În drum spre Sibiu, DJ-ii au ales să facă prima oprire pe DN1, la piscina Don Pedro, unde l-au găsit acolo pe al nostru Adi Mihăilă – The Hitman, la ZU Party.

Cei mai îndrăzneți petrecăreți de la piscină și-au arătat mișcările de dans pe mixul lui DJ Energy K, colegul „de platane” al lui Adi Mihăilă. Acesta a fost, oficial, primul episod de #MuzicaAia din #RadioAventura 2023.

Previous Story

Locul din Ardeal unde faci plajă și te bălăcești cu doar 15 lei iar apele au efecte benefice

Next Story

Foto Brașov. Ape curate. „Lacul de acumularea Dopca asigură alimentarea cu apă a orașului Rupea și a localităților limitrofe”