Brașov. Începe Street FOOD Festival, Sub Tâmpa. 3 zile de Live Music

Last Updated on iulie 11, 2023 Brașovenii și turiștii sunt invitați la o nouă ediție Street FOOD Festival, Sub Tâmpa, în perioada 13-16 iulie.

Vineri, 14 iulie, de la ora 20:00, Watzzy va fi primul care va concerta, iar de la ora 21:30 va cânta Om la lună. Sâmbătă, începând cu ora 19:30 va fi un concert Alexu & The Voices Inside, apoi un concert Bosquito, iar ziua de duminică se va încheia cu show-ul lui Vlad Flueraru și al trupei The Mono Jacks.

Brașov. Începe Street FOOD Festival, Sub Tâmpa. 3 zile de Live Music 1

,,Vara culturală aduce la Brașov zeci de evenimente, pentru toate gusturile și pentru toate vârstele. Live Music@Street FOOD Festival Brașov 2023 este unul dintre cele 45 de proiecte culturale susținute financiar de primărie prin Ghidul de finanțare al proiectelor culturale.

Brașovenii și turiștii care vor să se bucure de muzică bună, de aer curat, dar și de mâncare delicioasă sunt așteptați la finalul săptămânii viitoare pe Aleea de Sub Tâmpa, la acest eveniment”, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

Festivalul se va desfășura sub Tâmpa. „Suntem încântați să oferim încă o ediție Street FOOD Festival și să anunțăm tema Better Together. Scopul nostru este de a crea o atmosferă vibrantă și incluzivă în care oamenii se pot reuni, se pot conecta unii cu alții și se pot bucura de o mâncare delicioasă, alături de cei dragi”, a declarat Bianca Apostu, Project Managerul festivalului, potrivit Monitorul Expres.

Street Food Festival: „3 zile de Live Music @ Street FOOD Festival Brașov. 🎶 Sună bine? 😊
Pe lângă mâncarea delicioasă, muzica bună nu a lipsit vreodată din meniul Street FOOD Festival, iar line-up-ul confirmă regula.💯 Bosquito, Om la lună, The Mono Jacks și mulți alți artiști te așteaptă Sub Tâmpa.📍

Vineri, 14 iulie:
🔸20:00 – Watzzy
🔸21:30 – Om la lună

Sâmbătă, 15 iulie:
🔸19:30 – Alexu & The Voices Inside
🔸21:00 – Bosquito

Duminică, 16 iulie:
🔸19:30 – Vlad Flueraru
🔸21:00 – The Mono Jacks
Ia-ți gașca de prieteni și hai să te distrezi la concertele din cadrul Street FOOD Festival Brașov!🎶
🤑Intrarea este liberă pentru toată lumea”

Previous Story

Brașov. Smiley, concert la Mall-ul Coresi. Vlăduța Lupău, concert lângă Parcul Tractorul

Next Story

Un bărbat a băut motorină și apoi a plecat spre Brașov. „Ar fi consumat aproximativ 200 ml de combustibil, având intenția de a se deplasa spre domiciliul din Brașov”