Surse. Fetițele răpite din Brașov au fost violate în repetate rânduri. Răpitorul a mai fost condamnat pentru viol

Last Updated on noiembrie 12, 2022 Răpitorul celor două fetiţe în vârstă de 10 şi 12 ani a fost dus la audieri, după ce a fost prins de Poliţie în localitatea Valea Călugărească din judeţul Prahova, în timp ce se afla la volanul unui autoturism marca Audi, acelaşi care era căutat de poliţiştii din toată ţara.

Surse judiciare afirmă că, din investigațiile preliminare, rezultă faptul că fata în vârstă de 12 ani a fost violată de patru ori, în mașină, de către răpitor. Sora mai mică a fost, de asemenea, abuzată sexual de același bărbat, potrivit ziare.com. Copilele au fost luate de acasă vineri, la ora 18.00, și au fost salvate de poliție sâmbătă, în jurul orei 17.00, după aproape 24 de ore de calvar.

Potrivit unor surse, în timpul audierilor din această seară, Zapan a recunoscut că le-a violat pe ambele fetiţe, spun și cei de la Antena 3.

Surse. Fetițele răpite din Brașov au fost violate în repetate rânduri. Răpitorul a mai fost condamnat pentru viol 1

Agresorul, pe nume Constantin Zapan (42 de ani), a fost condamnat pentru viol în urmă cu aproximativ 10 ani, a făcut închisoare pentru faptele sale, fiind inclus în registrul național al violatorilor.

Luate de acasă cu acordul mamei lor pentru a merge la grătar cu răpitorul

Cele două surori, Gabriela (12 ani) şi Elena (10 ani), au fost luate de acasă, seara trecută, în jurul orei 19.00, din localitatea Vama Buzăului din judeţul Braşov, anunță Antena 3.

Cele două fetiţe au plecat de acasă împreună cu Constantin Zapan (42 de ani), prieten cu iubitul mamei fetiţelor, care i-a cerut voie femeii să le ia pe fete la el acasă, acolo unde uma să facă un grătar.

Femeia a fost de acord, cu condiţia să le aducă pe fete înapoi, la ora 21.00, lucru care nu s-a întâmplat. Mama copilelor a mers la Poliţie, dimineaţă, şi a povestit tot ce s-a întâmplat, iar poliţiştii au activat sistemul Alertă Răpire Copil.

Previous Story

Brașov. Alertă răpire! Două fete de 10 și 12 ani au fost răpite de la domiciliul lor! Polițistul Marian Godina: „Le-a luat cu mașina aseară”

Next Story

Surse. Răpitorul neagă că le-ar fi violat pe fetițele din Brașov. „Nimic nu le-am făcut fetelor”