Surse. Răpitorul neagă că le-ar fi violat pe fetițele din Brașov. „Nimic nu le-am făcut fetelor”

Last Updated on noiembrie 13, 2022 Informații contradictorii, pe surse, în cazul răpirii celor două fetițe din Vama Buzăului, Brașov. Două minore din judeţul Braşov care au fost răpite de către un prieten al concubinului mamei acestora au fost găsite, sâmbătă, de poliţişti pe raza judeţului Prahova.

În cursul zilei de sâmbătă, la nivel naţional a fost emisă alerta “răpire minori”, victime fiind două surori, cu vârste de 10, respectiv 12 ani.

Surse. Răpitorul neagă că le-ar fi violat pe fetițele din Brașov. „Nimic nu le-am făcut fetelor" 1

La data de 12 noiembrie 2022, în jurul orei 10,25, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la dispariţia a două minore, respectiv Repede Gabriela-Mihaela, în vârstă de 12 ani şi Gecso Elena-Andreea, în vârstă de 10 ani.

Din cercetări a reieşit faptul că, în data de 11 noiembrie, în jurul orei 19,00, la domiciliul minorelor, situat comuna Vama Buzăului, judeţul Braşov, s-ar fi prezentat un bărbat, pe nume Costi, cunoştinţă a concubinului mamei celor două minore, care i-ar fi cerut acordul mamei de a le lua pe cele două fete pentru a merge să facă un grătar la locuinţa sa şi a se juca cu alţi copii, urmând să revină la domiciliu în jurul orei 21,00. Întrucât cele două minore nu au revenit la domiciliu, iar bărbatul în cauză nu mai răspunde la telefon, mama celor două minore a alertat cadrele de poliţie“, a transmis IPJ Braşov.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că cele două minore au fost violate de către bărbatul care le-a răpit, acesta recunoscându-şi fapta.

Nu e la prima abatere, a mai fost condamnat la zece ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, dar a fost eliberat condiţionat în urmă cu doi ani. “Eu am mai fost o dată condamnat pentru această faptă pe nedrept. Nimic nu le-am făcut fetelor“, a declarat bărbatul potrivit Observator Tv. Individul a negat totul la intrarea la audieri.. Neagă inclusiv condamnarea pe care a ispăşit-o deja.

În urmă cu zece ani a fost închis pentru agresiune sexuală cu un minor. A executat doar jumătate din pedeapsă, iar în 2020 a fost eliberat condiţionat. Poliţiştii vor preleva probe şi din autoturismul bărbatului. Maşina cu care au fost răpite cele două fete a fost adusă de poliţişti de la Vale Călugărească la Braşov. Va fi supusă unei cercetări criminalistice amănunţite, care să ajute la aflarea adevărului.

Previous Story

Surse. Fetițele răpite din Brașov au fost violate în repetate rânduri. Răpitorul a mai fost condamnat pentru viol

Next Story

Foto Brașov. Mașină căzută într-un lac de la Restaurantul Fântânița Crăiesei, Beclean