Brașov. Explicații de la Primărie, de ce s-a produs surparea pe Bulevardul Gării

Last Updated on octombrie 14, 2022 Surparea de pe Bulevardul Gării s-ar fi produs după ce trei plăci ale unui canal au cedat, transmite purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

„Trei plăci ale unui canal termic realizat în anii ‘80 au cedat și s-au prăbușit peste rețeaua de transport agent termic. Rețeaua de transport nu a fost avariată, iar SPLT a intervenit pentru a ridica plăcile de pe conducte, pentru ca acestea din urmă să nu cedeze.

Brașov. Explicații de la Primărie, de ce s-a produs surparea pe Bulevardul Gării 1
(Foto Biz Brasov)

S-au comandat alta plăci, iar după montarea lor se va reface carosabilul și zona verde. Până se vor realiza aceste lucrări, zona a fost presemnalizată și semnalizată pentru a se evita producerea de accidente”, a transmis acesta, citat de mytex.ro.

O porțiune din bulevardul Gării s-a surpat ieri dimineață, pe prima bandă în apropiere de intersecția de la Făget. Zona a fost încercuită imediat cu balize de către angajații Serviciului Public Local de Termoficare, ținând cont că în apropiere de zona afundată este un canal de vizitare pentru rețelele de apă caldă și căldură.

Previous Story

Brașov. A murit profesoara Mariana Gavrilă, de la Șaguna. „Un gând pios în memoria Domniei Sale. Dumnezeu să o odihnească în lumina Sa!”

Next Story

Aeroportul Brașov dotat cu închisoare și zonă pentru rugăciuni