Brașov. Un copil de 14 ani a sărit în Lacul Noua după ce a fost prins la volan și a distrus două bănci și mai mulți stâlpi metalici de pe trotuar

Last Updated on septembrie 8, 2022 Polițiștii de la rutieră au pornit aseară în urmărirea unui autoturism după ce șoferul nu a vrut să oprească la semnalele agenților.

Polițiștii au procedat la urmărirea autovehiculului în cauză, cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei în funcțiune, în vederea opririi autovehiculului în cauză, pentru efectuarea controlului, conducătorul autovehiculului continuându-și deplasarea pe strada Stejarului, unde a părăsit partea carosabilă și a pătruns pe trotuar, acroșând două bănci și mai mulți stâlpi metalici, revenind ulterior pe partea carosabilă, anunță Biz Brasov.

Brașov. Un copil de 14 ani a sărit în Lacul Noua după ce a fost prins la volan și a distrus două bănci și mai mulți stâlpi metalici de pe trotuar 1
(foto arhiva)

„Conducătorul auto a părăsit autovehiculul în cauză, iar în încercarea de a-și asigura scăparea, a sărit în lacul aflat în proximitate, de unde a fost scos de către membrii echipajului, format din polițist din cadrul Secției 4 Poliție Brașov și polițist din cadrul Poliției Locale Brașov”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan, potrivit mytex.ro.

Polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, a transmis IPJ Braşov, potrivit brasov.net.

Previous Story

Brașov. Deputatul Gabriel Andronache și viceprimarul Sebastian Rusu au modificat legea siguranței rutiere

Next Story

Charles, noul Rege al Marii Britanii, cu casă în județul Brașov. „Pentru că iubesc România! Si cred ca ați uitat ca am o stră-stră-strabunică din Transilvania”