S-a angajat la Braşov. Frumoasa ucraineancă celebră după ce a povestit cum a primit 200 de lei într-o benzinărie de la un român şi-a găsit de lucru la Braşov

Last Updated on aprilie 4, 2022 Yulia Chernitskaia, mamă a patru copii, a fugit din Ucraina din cauza războiului. Ea a devenit cunoscută în România după ce a povestit cum a plâns după ce a primit 200 de lei într-o benzinărie din zona Bran.

Ucraineanca şi cele patru fiice ale sale s-au stabilit acum la Braşov, unde şi-au găsit o locuinţă, iar Yulia un loc de muncă. Antrenoarea din Odesa a lansat o invitaţie pe Instagram către fotografii români dispuşi să facă o sesiune foto cu ea şi fetele sale, anunță Adevarul.

S-a angajat la Braşov. Frumoasa ucraineancă celebră după ce a povestit cum a primit 200 de lei într-o benzinărie de la un român şi-a găsit de lucru la Braşov 1

După cum se vede în postările de pe rețelele sociale, ucraineanca și cele patru fiice ale sale s-au mutat într-o locuință din Brașov, unde se pare că Yulia Chernitskaya își va desfășura activitatea de antrenoare de fitness în perioada următoare.

”Am început să plâng. Așa ceva?!”. Lecția de viață primită de o ucraineancă într-o benzinărie din România.

Acești bani i-am primit de la un bărbat de 60-65 de ani într-o benzinărie, când am ieșit și mă îndreptam spre mașină după ce achitasem un plan. El și-a șters parbrizul și m-a întrebat în română ‘Ucraina?’, ‘Ucraina’, i-am răspuns.

Probabil m-a așteptat când a văzut numărul de Ucraina. Și-a deschis portofelul, mi-a dat 100 de lei și a spus ‘glorie Ucrainei!’. Am început să plâng. Am refuzat să iau bani, mai ales că am văzut că avea o mașină veche. Însă el și-a deschis iar portofelul și mi-a mai dat 100 de lei, mi-a spus că sigur am nevoie.

Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă, nici nu știe că am patru copii care mă așteaptă. Și bine că nu i-am spus, că sigur își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat. Dacă acest om îmi citește postarea trebuie să știe că a ajutat o mamă a patru copii.

Am stat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile și nu puteam înțelege. Așa ceva?!”, scria Yulia Chernitskaya, pe Facebook, potrivit Antena 3.

Previous Story

Alte 3 Mall-uri în Braşov: zona Hornbach – cu ancoră Carrefour, zonele Dedeman şi Fartec – cu ancoră Kaufland

Next Story

Om de afaceri din Brașov, condamnat la 6 ani închisoare. 3 milioane de euro pagubă