Brașov. Strada Lungă, semafoare „în cascadă” pentru a-i potoli pe șoferii cu tendințe ucigașe

Last Updated on februarie 17, 2022 Primăria Brașov a cerut avizul Comisiei de Circulație pentru instalarea de semafoare „în cascadă” pe strada Lungă. Ar fi o măsură binevenită având în vedere tendințele ucigașe ale șoferilor care-i fugăresc pe pietoni la fiecare trecere. Cele 3 benzi generoase sunt o invitație la viteză, nu la circulat prudent.

Mai exact, solicitarea este de „semaforizare în undă verde treceri pentru pietoni” la fiecare intersecţie, respectiv cu strada Morii, cu strada Şcolii, cu strada Memorandumului, cu strada Bisericii Române, cu strada De Mijloc, anunță bzb.ro.

Brașov. Strada Lungă, semafoare „în cascadă” pentru a-i potoli pe șoferii cu tendințe ucigașe 1
(foto: mapio.net)

O altă solicitare este pentru semafor la Şcoala Gimnazială nr. 9, din cartierul Noua – strada Prunului intersecţie cu strada Frasinului.
Totodată, aviz mai este solicitat şi pentru realizarea sistemului de semaforizare inteligentă în zona: str Traian Moşoiu – str. Cetinii.

Previous Story

Brașov. Kaufland a deschis astăzi magazinul cu etaj. Cum arată și ce promoții oferă

Next Story

Aeroportul Brașov. Gata. S-au sucit. „Atenție! Am spus că de la 1 noiembrie 2021 aeroportul va deveni operațional, nu când va avea loc primul zbor”