Succes! Încă un brașovean calificat la Jocurile Olimpice BEIJING 2022!

Last Updated on ianuarie 25, 2022 Comitetul Olimpic și Sportiv Român a anunțat că delegația „tricoloră” pentru Jocurile Olimpice de la Beijing s-a mărit, la 22 de sportivi.

Asta pentru că și săritorul cu schiurile Sorin Mitrofan a obținut calificarea la Olimpiadă. În vârstă de 22 de ani, el s-a născut la Săcele, a fost lansat în circuitul de performanță la CSS Brașovia, iar în prezent este legitimat la Olimpic Cetate Râșnov, anunță mytex.

Succes! Încă un brașovean calificat la Jocurile Olimpice BEIJING 2022! 1

Săritorul român cu schiurile Sorin Mitrofan şi-a asigurat prezenţa la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing (4-20 februarie), după ce Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a primit încă un loc cotă la această disciplină, a anunţat organizaţia pe pagina sa de Facebook.

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman:Veste bună, încă un sportiv român calificat la JO Beijing 2022!
Team Romania va avea 22 de reprezentanți la 7 discipline sportive la întrecerea olimpică!”

Săritorul cu schiurile Sorin Mitrofan a devenit al 22-lea membru al Team Romania după ce Comitetul Olimpic și Sportiv Român a primit încă un loc cotă la această disciplină. Astfel, el se alătură colegilor lui – Daniela Haralambie, Andrei Feldorean și Daniel Cacina – în competiția de la Zhangjiakou”.

Succes! Încă un brașovean calificat la Jocurile Olimpice BEIJING 2022! 2

Astfel, Mitrofan se alătură colegilor Daniela Haralambie, Andrei Feldorean și Daniel Cacina în lotul olimpic pentru concursurile care vor avea loc la Zhangjiakou.

Raluca Strămăturaru (sanie) şi Paul Pepene (schi fond) sunt sportivii portdrapel la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing

Raluca Strămăturaru (36 ani) este la a patra sa participare la Jocurile Olimpice de Iarnă, după ediţiile Vancouver 2010, Soci 2014 şi PyeongChang 2018. La ultima ediţie a JO de iarnă ea a avut cea mai bună clasare pentru echipa României, locul 7. Raluca Strămăturaru este al doilea reprezentant al acestei discipline desemnată portdrapel, după Ioan Apostol (1992, 1994), anunță Agerpres.

Paul Pepene (33 ani) este primul şi singurul schior de fond din România care a câştigat un titlu mondial la U23. Are în palmares două medalii mondiale de argint la seniori, la schi pe role. El este la a patra participare olimpică după prezenţele de la Vancouver 2010, Soci 2014 şi PyeongChang 2018.

Previous Story

Brașov. Update 2. A murit unul dintre copiii care a căzut cu bicicleta în lacul înghețat

Next Story

FELICITĂRI! Argint pentru Mihaela Hogaș la Cupa Mondială de la Innsbruck