FELICITĂRI! Argint pentru Mihaela Hogaș la Cupa Mondială de la Innsbruck

Last Updated on ianuarie 25, 2022 Mihaela Hogaș și Cosmin „Mex” Nedelea au participat în acest weekend (22-23 ianuarie) la Cupa Mondială de Juniori și Neoseniori, desfășurată la Innsbruck, Austria. Patinatorii Coronei Brașov au avut un parcurs excelent și au reușit clasări de top, dintre care se evidențiază locul 2 al Mihaelei Hogaș în proba de 500m.

Locul 1 în proba de 500m a fost adjudecat de Irina Kuznetsova din Rusia cu timpul de 39.739, iar brașoveanca a sosit pe poziția secundă, la o diferență de 51 de sutimi de secundă, informează bzb.ro.
Podiumul a fost completat de Lea-Sophie Scholz (Germania). Mihaela Hogaș reușește să câștige o nouă medalie la 500m în această prestigioasă competiție, după ce, în 2020, câștiga o ediție a Cupei Mondiale U23.

FELICITĂRI! Argint pentru Mihaela Hogaș la Cupa Mondială de la Innsbruck 1

Este proba în care Mihaela va concura și la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing 2022 și în care a câștigat deja o ediție a Cupei Mondiale U23 în anul 2020, anunță Monitorul Expres.

În cursa de 1000m neoseniori, patinatoarea Coronei a sosit pe poziția a 5-a, +1.66 secunde față de câștigătoarea probei, aceeași adversară, Irina Kuznetsova. Pe podium s-au aflat și Lea-Sophie Scholz (Germania) și Federica Maffei (Italia).

Cosmin „Mex” Nedelea, tânăra speranță masculină a Brașovului, și-a înscris în palmares poziția a 4-a în proba de 500m neoseniori, cu timpul de 37.546, un timp cu doar +0.63 mai mare decât cel al câștigătorului probei, germanul Niklas Kurzmann. Locul 2 a fost ocupat de norvegianul Erik Resell și bronzul i-a revenit Stefan Neumiarzhytski (Belarus). Tot locul 4 a ocupat Cosmin Nedelea cu echipa României, în proba de Team Sprint, alături de N. Militaru, G. Nițu și N. Mihalache. Echipele care au format podiumul au fost, în ordine, Austria, Belarus și Germania. La spectaculoasa probă de mass-start, patinatorul Coronei Brașov a ocupat poziția a 10-a, cu timpul de 5:41.280.

FELICITĂRI! Argint pentru Mihaela Hogaș la Cupa Mondială de la Innsbruck 2

Tot la competiția de la Innsbruck, România a cucerit medalia de bronz în proba de bob dublu feminin, prin Georgeta Popescu şi Antonia Sârbu, la Campionatele Mondiale de bob pentru juniori, la categoria Under 23, anunță G4Media. 

Previous Story

Succes! Încă un brașovean calificat la Jocurile Olimpice BEIJING 2022!

Next Story

Video Brașov. Allen Coliban abandonat și de jurnaliști. Rămas singur la o conferință de presă