Video Brașov. Allen Coliban abandonat și de jurnaliști. Rămas singur la o conferință de presă

Last Updated on ianuarie 25, 2022 Allen Coliban este din ce în ce mai singur. A pierdut alianța din Consiliul Local, este pălmuit public de colegi de partid iar acum este abandonat de jurnaliștii cu experiență din Brașov. Se anunță câțiva ani de mandat tra la la, cu un primar izolat de Brașov, care va căuta sprijin la nivel național. La alegeri vor vota însă brașovenii, nu bucureștenii sau clujenii. Allen Coliban pare speriat de funcția de primar și parcă face dinadins toate greșelile politice pentru a nu mai prinde un mandat. Deci, care va fi viitorul primar al Brașovului?

„Am vrut să demonstrăm astăzi că suntem solidari, că, dacă îl lovești pe unul dintre noi, ne lovești practic pe toți. Presa a dat mereu dovadă de deschidere, arătând un grad de diplomație mult mai ridicat decât cel al actualului primar al Brașovului.

Video Brașov. Allen Coliban abandonat și de jurnaliști. Rămas singur la o conferință de presă 1

Solicităm primarului Allen Coliban să își folosească „Jurnalul primarului” pentru a-și cere scuze pentru jignirile aduse presei. De asemenea, solicităm o relație corectă, folosirea canalelor oficiale de comunicare, nu propriile ieșiri publice de pe platformele de socializare”, transmit jurnaliștii, potrivit Biz Brasov.

Punctul de vedere al jurnaliștilor:

Comunitatea presei locale a protestat, astăzi, părăsind conferința de presă a primarului Allen Coliban, înainte ca acesta să prezinte proiectul de buget pe anul în curs.

Relația primarului cu presa se deteriorează în fiecare zi pentru că acesta alege să nu comunice pe canalele oficiale, ci adresându-se în primul rând follow-erilor săi de pe Facebook. Cumva, primarul a rămas ancorat în timp în perioada în care încă era un candidat la funcția de edil a Brașovului.

Rămas captiv în aceeași poveste, primarul Brașovului își permite să urecheze jurnaliștii care nu îi cântă în strună, continuând astfel demersul început în campanie electorală când „postacii” USR raportau jurnaliștii pe care îi considerau apropiați ai fostei administrații, doar pentru că prezentau activitatea Primăriei Brașov și a primarului de atunci, George Scripcaru.

Considerăm că o astfel de atitudine duce la deteriorarea completă a relației cu exponenții administrației locale, atât primarul, cât și viceprimarii, dând dovadă de lacune în comunicarea cu jurnaliștii din presa locală.

Am vrut să demonstrăm astăzi că suntem solidari, că, dacă îl lovești pe unul dintre noi, ne lovești practic pe toți. Presa a dat mereu dovadă de deschidere, arătând un grad de diplomație mult mai ridicat decât cel al actualului primar al Brașovului.

Solicităm primarului Allen Coliban să își folosească „Jurnalul primarului” pentru a-și cere scuze pentru jignirile aduse presei. De asemenea, solicităm o relație corectă, folosirea canalelor oficiale de comunicare, nu propriile ieșiri publice de pe platformele de socializare.

Acest proteste este susținut de publicațiile NewsBv, Transilvania 365, BrașovMetropolitan, „Bună Ziua, Brașov”, Monitorul Expres și BizBrașov.

Vezi aici Video:

Previous Story

FELICITĂRI! Argint pentru Mihaela Hogaș la Cupa Mondială de la Innsbruck

Next Story

Brașov. Rata de infectare a urcat la 15. Situația pe localități