Brașov. Polițist cercetat penal după ce i-a luat la bastoane pe oamenii străzii, care dormeau în Gara Mare

Last Updated on noiembrie 29, 2021 Un polițist din Brașov este cercetat penal după ce i-a luat la bastoane pe doi oameni ai străzii care dormeau pe bănci, în sala de așteptare a Gării Brașov.

Pe de altă parte, angajații care fac curățenie în Gara Brașov spun că de multe ori cei fără adăpost devin violenţi, anunță Stirile Pro Tv.

Brașov. Polițist cercetat penal după ce i-a luat la bastoane pe oamenii străzii, care dormeau în Gara Mare 1

Ne-am săturat și noi… Sunt oameni de-ai străzii, lumea le aduce pachete și ei aruncă toată mâncarea, o luăm de sub bănci. Fumează în gară, îi înjură pe polițai, cam asta se întâmplă. Poliția le zice ieși afară și ei spun dă cine ești tu să mă dai afară, deci și comentează, apoi se întorc înapoi”, a spus unul dintre angajați.

„La nivelul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Braşov au fost demarate verificări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care a avut loc evenimentul, fiind declanşată cercetarea disciplinară a poliţistului”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru, citată de mytex.ro.

Conform stirileprotv.ro, ar fi fost deschis şi un dosar penal pentru purtare abuzivă, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Gara Brașov este de mulți ani un loc în care își găsesc adăpost oameni ai străzii. Nu de puține ori, brașovenii s-au plâns de felul în care arată această „poartă” a orașului.

„Gara Brasov si imprejurimile ei sunt o cloaca mizerabila, asta e adevarul dureros. Dar vad ca nimeni nu face nimic sa o curete, nici de la primarie, nici de la ministerul transporturilor, nici seful garii, nimeni. Pe nimeni care e platit din bani publici nu il deranjeaza jegul si imputiciunea din gara si din imprejurimi. O sa cada iar bucati din tavanul pasajului de la gara, dar pe nimeni nu deranjeaza, pe toti cei responsabili ii doare in cot de responsabilitati, de fisa postului, de contribuabili, de tot. Seful garii Brasov se ocupa doar cu dirijarea trenurilor, sa nu se ciocneasca trenurile intre ele, in rest sa fie jeg si imputiciune la maxim in gara, ca pe el il doare in c…”, a scris un brașovean, ieri, pe rețelele de socializare.

Previous Story

(Foto) Ce-i ăsta? Bucureșteni, haideți la Brașov să vedeți un Brad de Crăciun adevărat, cel mai frumos din România

Next Story

(Foto) Brașovul blocat de valul uriaș de turiști. Biserica Neagră transformată în parcare