(Foto) Brașovul blocat de valul uriaș de turiști. Biserica Neagră transformată în parcare

Last Updated on decembrie 1, 2021 Brașovul turistica  dat lovitura în această mini-vacanță, spre disperarea celor care doreau un pic de liniște. Mii de mașini au invadat Brașovul, Centrul orașului devenind o imensă parcare.

Corneliu Teposu: „Am putea dărâma Biserica Neagră și am putea construi în locu-i o parcare pentru toți șaormarii care vin cu mașinile la brad”
(Foto) Brașovul blocat de valul uriaș de turiști. Biserica Neagră transformată în parcare 1

(Foto) Brașovul blocat de valul uriaș de turiști. Biserica Neagră transformată în parcare 2

Sorin Maier: „Multumim politiei rutiere pentru haosul din trafic de zilele astea. Au venit unii, au blocat orasul, nu fac fermoare iar la giratorii stai ca boul ca deh, ei au prioritate. Vreti vacante in Mitteleuropa? Civilizati-va atunci!”

Liliana Stanciu: „E incredibil de aglomerat Brasovul in aceste zile, de asteptat, de altfel, dar…poate turistii si nu numai ar putea fi indrumati sa nu se mai ajunga la blocaje si trafic infernal in centrul orasului. Ce masuri se iau? Dl sofer din imagine, de exemplu, face legea lui, refuzand deschiderea usii cand un pasager se simte rau…oare devenim tot mai inumani in conditiile actuale? Cine e in masura sa decida? Poate fiecare dintre noi…”
(Foto) Brașovul blocat de valul uriaș de turiști. Biserica Neagră transformată în parcare 3

(Foto) Brașovul blocat de valul uriaș de turiști. Biserica Neagră transformată în parcare 4

Gruia Hilohi: „Ora 13:30.
Pietoni şi automobilişti în vara lui 1968 sau 1969 – detaliu dintr-o imagine din Colecţia Alexandru Daneş.
La acel moment, populaţia Braşovului în zona sa istorică era mai mult de 10 ori mai densă ca acum, iar populaţia pe ansamblul oraşului era aproape aceeaşi cu cea din zilele noastre.
(Foto) Brașovul blocat de valul uriaș de turiști. Biserica Neagră transformată în parcare 5

Treceri de pietoni la locul lor. Trotuare largi şi cu asflat ca-n palmă. Transport public cu frecvenţa la 2-3 minute. Fără nervi în trafic”.

Previous Story

Brașov. Polițist cercetat penal după ce i-a luat la bastoane pe oamenii străzii, care dormeau în Gara Mare

Next Story

Brașovean infectat cu varianta Omicron