Ce coronavirus? Peste 200 de petrecăreți prinși de polițiști într-un club din Brașov

Last Updated on februarie 14, 2021 Cozi interminabile pe pârtiile din Poiana Brașov, petreceri ilegale. Nu este de mirare că rata de infectare în municipiul Brașov a crescut brusc, aproape să treacă de 3.

Petrecere în club intreruptă de polițiști, sâmbătă noapte, în Brașov. În urmă mai multor controale efectuate de către polițiștii brașoveni, s-a descoperit o petrecere ilegală la care participau 201 persoane, în plină pandemie COVID-19, anunță Antena3. 

Ce coronavirus? Peste 200 de petrecăreți prinși de polițiști într-un club din Brașov 1

Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii brașoveni au identificat o locație pe raza municipiului Brașov în interiorul căreia au fost depistate 201 de persoane, ce participau la un eveniment privat, fără a fi respectate măsurile de protecție individuală și cele privind diminuarea impactului riscurilor, potrivit prevederilor Legii nr. 55/2020.

Polițiștii au procedat la legitimarea tuturor persoanelor, fiind identificat și organizatorul evenimentului privat, toate persoanele în cauză fiind sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

Ca urmare a intervenției polițiștilor, evenimentul privat a fost întrerupt, iar participanții au părăsit locația.

Organizatorii petrecerii au fost duși la secție pentru a da explicații
Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că locația prezenta caracteristicile unui club, iar pentru a pătrunde în locație și a participa la eveniment, se solicita o taxă de intrare.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că toate activitățile comerciale derulate se desfășurau în afara cadrului legal, sens în care a fost confiscată suma de 7.800 lei și s-a procedat la ridicarea mai multor bunuri, constând în băuturi alcoolice și nealcoolice, în valoarea de aproximativ 10.000 lei.

Totodată, organizatorii au fost invitați la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în vederea continuării verificărilor și stabilirii întregii situații de fapt.

Previous Story

Brașov. Iar se închid restaurantele? Rata de infectare a crescut brusc, la un pas să treacă de 3

Next Story

Foto Brașov. Cum treci cu copilul în brațe sau cu căruciorul pe aici?