Brașov. Vicepremierul Dan Barna a dezvăluit planul anti-poluare al primarului Allen Coliban. Marii poluatori protejați?

Last Updated on februarie 4, 2021 Vicepremierul Dan Barna a dezvăluit planul anti-poluare al primarului Allen Coliban. Se pare că primarul Brașovului va proteja marii poluatori iar pentru reducerea poluării din oraș va „tăia” din cota poluatoare a brașovenilor, în special din poluarea auto. Dan Barna vorbește de introducerea tramvaiului (măsură anti-autoturisme)  și instalarea unei rețele de colectare selectivă a deșeurilor. Nimic despre închiderea arilor poluatori din oraș.

Dan Barna: „Colegul meu Allen Coliban a fost întotdeauna preocupat de problemele de mediu. Acum, în calitate de primar al Brașovului, are ocazia să pună în practică toate lucrurile pentru care a militat neobosit atâția ani de zile.

Brașov. Vicepremierul Dan Barna a dezvăluit planul anti-poluare al primarului Allen Coliban. Marii poluatori protejați? 1

În discuția pe care am avut-o azi la Guvern, Allen mi-a detaliat proiectele la care lucrează zilele acestea. Printre ele – reintroducerea tramvaiului, construcția unei linii de tren urban și instalarea unei rețele de colectare selectivă a deșeurilor. Am căutat împreună soluții pentru ca măcar o parte dintre aceste proiecte să fie finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Și vom reuși – PNRR are printre principalii piloni tranziția către o economie verde.

Brașovul a fost întotdeauna un oraș frumos. Acum avem garanția că e și bine administrat”.

Previous Story

(Video) Restaurant celebru din Brașov închis de OPC astăzi

Next Story

Brașov. Dezvoltatorul Maurer Imobiliare distribuie energie electrică în cartierul Avantgarden Bartolomeu fără a avea autorizatie/licenta ca operator de distributie