Brașov. Trei taximetriști băuți, unul drogat, 60 au primit amenzi

Last Updated on ianuarie 31, 2021 Poliția Brașov a făcut sâmbătă o razie printre taximetriști. Trei erau băuți, unul drogat, 60 au primit amenzi

Cu această ocazie au aplicat 67 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 12.720 lei, dintre acestea 27 sancțiuni contravenționale fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 Rep. privind circulația pe drumurile publice, 10 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere și 30 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, anunță Biz Brașov. Brașov. Trei taximetriști băuți, unul drogat, 60 au primit amenzi 1

 

Au fost efectuate 137 de testări ale conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat și au fost constatate 2 infracțiuni la regimul rutier, respectiv 1 infracțiune pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și 1 infracțiune pentru conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov.

În urma desfășurării activităților, polițiștii au mai depistat și alți doi conducători auto, care efectuau transport rutier de persoane în regim taxi, în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice, respectiv cu ocazia testării din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatele au fost 0,21 mg/l alcool pur și 0,22 mg/l alcool pur. În ambele cazuri, celor doi conducători auto le-au fost reținute permisele de conducere.

Au fost reținute 4 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și a fost reținută 1 autorizație taxi.

Previous Story

(Foto) „Măcel” în Poiana Brașov. Horia: „Allen Coliban ALOHA din Poiana Brasov, poate se face un efort să pornească instalațiile la 08:30”

Next Story

Ministrul Sănătății: „La Brașov, e criminal ce se întâmplă acolo”