Lucian Mindruta: „Avem, in sfârșit tren de la București la Otopeni. Acum rămâne sa termine si brașovenii aeroportul si-o sa putem sa ajungem si noi la Sinaia in doua ore, ca in 1930. Am planul făcut”:

Last Updated on decembrie 14, 2020 Lucian Mindruta face haz de necaz de marile realizări din domeniul transportului, acum la sfârșit de ani. La București s-a inaugurat linia CFR spre Otopeni, mai rămâne ca la Brașov să se construiască Aeroportul.

Lucian Mindruta: „Avem, in sfârșit tren de la București la Otopeni. Acum rămâne sa termine si brașovenii aeroportul si-o sa putem sa ajungem si noi la Sinaia in doua ore, ca in 1930. Am planul făcut:
40 de minute pana la aeroport.

Lucian Mindruta: „Avem, in sfârșit tren de la București la Otopeni. Acum rămâne sa termine si brașovenii aeroportul si-o sa putem sa ajungem si noi la Sinaia in doua ore, ca in 1930. Am planul făcut”: 1

30 de minute cu avionul pana la Brașov.
Si de restul coada din Bușteni.
Progres, frate”.

Ieri, Ministerul Transporturilor a anunțat că un tren al CFR Călători a parcurs duminică distanța Brașov-București-Constanța în 4 ore și 10 minute, ceea ce reprezintă un record absolut în ceea ce privește durata călătoriei pe această rută.

Previous Story

Brașov. Se mărește tariful la apă. Cât vei plăti pentru un metru cub de la 1 ianuarie 2021

Next Story

Record. Medicul Bogdan Moldovan: „300 de interventii chirurgicale robotice la Spitalul Sf Constantin Brasov in cel mai complex proiect de chirurgie robotica din Romania”