Brașov. Se mărește tariful la apă. Cât vei plăti pentru un metru cub de la 1 ianuarie 2021

Last Updated on decembrie 14, 2020 Brașovenii vor primi facturi mai mari de la Compania Apa, începând cu 1 ianuarie 2021. Tarifele pentru apă şi canalizare au fost mărite prin ajustarea cu rata inflației.

Astfel, din 1 ianuarie 2021, preţul pentru unui metru cub de apă va fi de 4,46 lei, cu 13 bani mai mult decât cel actual, iar cel de canalizare va ajunge la 3,07 lei, cu 9 bani în plus, ambele preţuri fiind cu TVA, anunță bzb.ro.

Brașov. Se mărește tariful la apă. Cât vei plăti pentru un metru cub de la 1 ianuarie 2021 1

„Utilizatorii vor plăti de la începutul lunii viitoare, 7,53 lei/mc, faţă de 7,31 lei/mc cât este în prezent, pentru cele trei servicii furnizate de companie: apă potabilă, canalizare şi epurare.

După ajustare, Compania Apa Braşov se situează pe locul 35, din 45 de operatori existenţi, în clasamentul naţional al tarifelor”, a anunţat operatorul regional de apă-canal.

Previous Story

(Foto) Record pe calea ferată: Ruta Brașov-București-Constanța, parcursă astăzi în doar 4 ore și 10 minute

Next Story

Lucian Mindruta: „Avem, in sfârșit tren de la București la Otopeni. Acum rămâne sa termine si brașovenii aeroportul si-o sa putem sa ajungem si noi la Sinaia in doua ore, ca in 1930. Am planul făcut”: