Brașov. Măsuri de pază și protecție sporite în Piața Sfatului, pentru Târgul de Crăciun

Last Updated on decembrie 13, 2020 Viceprimarul Sebastian Rusu anunță că Primăria a sporit măsurile de pază în Piața Sfatului pentru buna desfășurare a Târgului de Crăciun.

Rusu Sebastian: „Am luat măsuri de pază și protecție în Piața Sfatului, în perioada sărbătorilor, când vor fi amplasate 20 de căsuțe pentru meșteșugarii și comercianții din Brașov, care vor vinde numai produse ambalate.

Brașov. Măsuri de pază și protecție sporite în Piața Sfatului, pentru Târgul de Crăciun 1

Toate informațiile despre procesul de atribuire a căsuțelor le găsiți pe site-ul Primăriei Brașov: https://www.brasovcity.ro/…/20_de_casute_in_Piata…

Pentru desfășurarea activității, am avut discuții cu Instituția Prefectului, Direcția de Sănătate Publică (DSP) și Poliția Locală. Ne-am asigurat că toate normele pentru împiedicarea răspândirii virusului SARS-COV 2 sunt îndeplinite. Zilnic vom asigura paza împreună cu Poliția Locală. Există o împrejmuire și o delimitare făcută cu garduri, astfel încât să avem un flux care să îndeplinească în mod sigur toate criteriile.

E foarte important ca cetățenii să înțeleagă faptul că trebuie să respectăm aceste norme și să nu creăm probleme, iar în felul acesta sunt convins că toate lucrurile vor decurge bine și toată lumea va fi mulțumită”.

Previous Story

Brașov. Deputatul Tudor Benga: „Despre experiența mea cu Covid- 19, câteva concluzii personale: „Mie mi-au apărut simptomele într-o duminică și au evoluat destul de repede, dimineață am simțit un ușor disconfort în gât, seara aveam deja tuse ușoară, febra 38, dureri musculare și de cap”

Next Story

(Foto) Record pe calea ferată: Ruta Brașov-București-Constanța, parcursă astăzi în doar 4 ore și 10 minute