Brașov. Primarul Allen Coliban a convocat o ședință de îndată pentru a stopa proiectul Gorița. PNL va vota tot împotrivă, alături de PSD?

Last Updated on decembrie 2, 2020 Primarul Allen a anunțat în urmă cu câteva minute că a convocat o ședință de îndată pentru a stopa proiectul Gorița. PNL va vota tot împotrivă?

Allen Coliban: “La ora 14:00 am convocat o ședință de îndată a Consiliului Local pentru a obține sprijinul în următoarele proiecte:
Brașov. Primarul Allen Coliban a convocat o ședință de îndată pentru a stopa proiectul Gorița. PNL va vota tot împotrivă, alături de PSD? 1

1. Acordarea de facilitați fiscale persoanelor fizice si juridice care au clădiri nerezidențiale folosite pentru activități economice;

2. Reducere taxă de ocupare a domeniul public pentru terase și taxa pentru acordul primarului;

3. Stoparea proiectului Gorița: Renegocierea contractului de finanțare dintre AFIR și Municipiul Brasov (contractul conține reabilitarea unor drumuri forestiere și amenajarea drumului Gorita).

Vă invit să urmăriți în direct ședința pe canalul de YouTube al Primăriei Municipiului Brașov.
Imediat după încheierea ședinței voi susține o conferință de presă”.

Previous Story

Claudiu: „Guvern si tara de toată jena, lucram in Urgenta Spitalul Județean BRASOV si avem zilnic pacienți infectați cu COVID si sporul nostru de COVID este 0…zero!!!!”

Next Story

BREAKING – 4916 noi cazuri de COVID-19, la doar 15.701 de teste prelucrate în ultimele 24 de ore. Situația la Brasov!