Marian Tita: „2020. Aproape 2021. Brașov, Gemenii-Scriitorilor, zonă bună a orașului. Cam așa arată în mod constant zona de colectare a gunoiului din spatele blocului alor mei… nu mi-aș plimba nici câinele pe aici”

Last Updated on noiembrie 29, 2020 Continuă „criza” gunoaielor din Brașov. Centrele de colectare arată dezastruos. Firma de colectare dă vina pe brașovenii care parchează lângă centrele de colectare, blocând mașinile de ridicare a gunoiului.

Marian Tita: „2020. Aproape 2021. Brașov, Gemenii-Scriitorilor, zonă bună a orașului. Cam așa arată în mod constant zona de colectare a gunoiului din spatele blocului alor mei. În copilărie băteam mingea aici toată ziua; astăzi, nu mi-aș plimba nici câinele pe aici.

Marian Tita: „2020. Aproape 2021. Brașov, Gemenii-Scriitorilor, zonă bună a orașului. Cam așa arată în mod constant zona de colectare a gunoiului din spatele blocului alor mei... nu mi-aș plimba nici câinele pe aici” 1 Marian Tita: „2020. Aproape 2021. Brașov, Gemenii-Scriitorilor, zonă bună a orașului. Cam așa arată în mod constant zona de colectare a gunoiului din spatele blocului alor mei... nu mi-aș plimba nici câinele pe aici” 2

Oare pe cei care se ocupă de gunoaie îi plătim chiar degeaba?

PS: Cei de la BraiCata m-au contactat că au intervenit și au rezolvat situația; din explicațiile lor, reiese că o mare parte din vină ar fi a locatarilor care parchează în fața cobtainerelor și blochează accesul mașinilor de gunoi, precum și a celor care caută în gunoaie și golesc containerele pentru a găsi ceva care ar putea fi valorificat.

Eu cred, totuși, că există soluții: cea mai la îndemână la care mă gândesc ar fi montarea unor stâlpi în fața zonei de colectare astfel încât mașinile locatarilor să nu mai poata bloca accesul gunoierilor”.

Previous Story

Brașov. Răspunsul lui Adrian Veștea pentru Allen Coliban, pentru proiectul Gorița

Next Story

Brașov. 2.200 lei parcare, lunar! „Domnule primar Allen Coliban mă faceti sa aleg din nou calea Occidentului. Eu sunt Silviu…sunt bucătar…am fost plecat din tara o perioada de aproape 14 ani. Am venit aici, acasă, in Brașov …”