Brașov. Viceprimarul Flavia Boghiu anunță că 700 de vârstnici vor primi carduri de ajutor 180 lei/ lună

Last Updated on noiembrie 13, 2020 Viceprimarul Brașovului, Flavia Boghiu, a anunțat vineri că 700 de vârstnici vor primi carduri de ajutor 180 lei/ lună.

Flavia Boghiu: „Majoritatea mă cunoașteți din vremea Stării de urgență, din perioada Vă ajutăm din Brașov, când brașovenii s-au unit pentru a-i sprijini pe bunicii comunității. Recunosc că am lăsat cu inima strânsă activitatea non-guvernamentală odată cu preluarea funcției de Viceprimar al Brașovului.

Brașov. Viceprimarul Flavia Boghiu anunță că 700 de vârstnici vor primi carduri de ajutor 180 lei/ lună 1

De aceea, ma bucur să vă anunț că de săptămâna viitoare Primăria Municipiului Brașov, prin Directia de Asistenta Socială începe distribuirea unor carduri pentru mese calde și alimente, pentru vârstnicii cu venituri reduse.

✔ Valoarea cu care vor fi alimentate cardurile: 180 lei/ lună
✔ Cine poate beneficia de ele: vârstnicii de peste 75 de ani, cu venituri sub 800 lei/ lună și persoanele fără adăpost
✔ Cate persoane vor beneficia: aproape 700 de vârstnici si 68 de persoane fără adăpost

✔ Pentru a întra în posesia cardului, persoanele care se încadrează (sau aparținători acestora) sunt invitați să se programeze pe site-ul dasbv.ro/ programari online tichet social pentru vârstnici. Pentru cei care nu se pot programa on-line, comunicarea se poate desfasura telefonic sau la sediul DAS.

✔ Valoarea de pe carduri nu poate fi retrasă în numerar.
✔Cardurile sunt distribuite în baza OUG 115/ 2020 si sunt finanțate prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate 2014-2020.
Declarația de azi si detalii despre actiune aici 👉 https://youtu.be/ZzWQOaZn4iw
Aveți grijă de voi și de cei dragi”.

Previous Story

Sibiul intră în carantină de luni, la 11 rată de infectare. Brașovul are 7,27

Next Story

Focar Brașov. Ambulanțe la coadă, la Boli Infecțioase. Noroc că Primăria plătește 1 milion de lei pe luminițe de Crăciun. De ce să dai teste gratuite sau să cumperi ventilatoare?