Brașov. 1 milion de lei pentru teste COVID sau pentru luminile Crăciunului de pe străzi? Tu ce alegi?

Last Updated on noiembrie 13, 2020 În această pandemie, Primăria Brașov a decis să împodobească străzile cu iluminat în valoare de 1 milion de lei. Nu ar fi fost mai bine ca acești bani să fie dați pentru teste COVID, ventilatoare pentru a salva vieți? Oricum nimeni nu o să vadă străzile împodobite dacă Brașovul va intra în carantină.

Dacă în ceea ce priveşte organizarea Târgului de Crăciun, încă sunt discuţii, în ceea ce priveşte iluminatul de sărbători, lucrurile au fost stabilite. Astfel, încă de miercuri, pe stâlpii de pe Bulevardul Eroilor au apărut decoraţiunile de Crăciun, anunță bzb.ro.

Brașov. 1 milion de lei pentru teste COVID sau pentru luminile Crăciunului de pe străzi? Tu ce alegi? 1

De altfel, pentru iluminatul festiv este propus şi un buget. Astfel, potrivit proiectului de hotărâre de Consiliu Local privind rectificarea bugetului municipiului Braşov ce va fi dezbătut vineri, 13 noiembrie, suma pentru capitolul „Iluminat Public şi Electrificări” va fi majorată cu un milion de lei.

Conform documentaţiei aferente proiectului de hotărâre, milionul de lei este necesar „pentru asigurarea iluminatului decorativ aferent sărbătorilor de iarnă şi serviciilor de service necesare până la finele anului”.

Pe de altă parte, Primăria Braşov nu a anunţat încă dacă se va împodobi sau nu brad de Crăciun în Piaţa Sfatului.

Previous Story

BREAKING. 10.142 de cazuri noi de infectare, la nivel național. Situație dramatică la Brașov

Next Story

Brașov. De astăzi s-au majorat tarifele la parcare. „Vii acasă de la munca si trebuie sa iți plătești parcatul mașinii in fata casei?”