Brașov. Allen Coliban atacat grosolan și de Dana Budeanu pe motiv de CV. Va demisiona primarul Brașovului?

Last Updated on noiembrie 12, 2020 PNL și PSD și-au coordonat atacurile împotriva USR, încercând să arate că toți sunt la fel. Toți susținătorii corupților din cele două partide îl înghesuie pe Allen Coliban pentru o greșeală din CV. Iar Allen Coliban a fost abandonat deja de USR și oamenii lui din Consiliul Local. Foarte puțini îl apără.

Coliban pare un politician slab care a vrut să fie pacifist și nu știe cum să fie un politician cu tupeu. Dacă este adevărat că-l afectează psihic aceste atacuri atunci el va demisiona. Abandonat, fără curaj și afectat psihic nu are cum să continue mandatul. Poate e mai bine așa. Brașovul nu are nevoie de un primar care la primul scandal neînsemnat să facă dramolete. Ori este bărbat politic ori este un plângăcios că lumea este rea. Politica se rezolvă cu tupeu. Brașovenii l-au suportat 16 ani pe George Scripcaru și Aristotel Căncescu, nu au probleme cu CV-ul lui Allen Coliban. Așa că, la treabă domn primar.

Brașov. Allen Coliban atacat grosolan și de Dana Budeanu pe motiv de CV. Va demisiona primarul Brașovului? 1

Sunt probleme urgente de rezolvat:
Brașovul este la un pas de carantină
Spitalele sunt praf, trebuie ventilatoare la greu
Poluatorul din Brașov își face de cap

Dana Budeanu: „Coliban a lu’ Ralu a zis că știi ce, mă? Își cere scuze că a mințit non stop cu studiile și știți ce? O să vă demonstreze el că cum ar veni nu contează că a mințit, că el chiar e mișto și o să vă arate el!
Stai pisi, că aici nu suntem, în fața blocului la Ralu, aici tu ai candidat, în calitate de om nou, pur, imaculat, să pui laba pe un mare oraș și bugetul aferent și să ocupi o funcție publică, plătită de noi, săracii, toți fără excepție și independent de ce am votat sau nu!

În traducere, dacă mințeai la Ralu în fața blocului, nu conta! Tu, acest pur neprihănit ca toți wannabizii dân USRI Plus 2 1/4, ai ieșit cu marele discurs anti corupție ca toți ceilalți fătălăi ipocriți (Barna vezi că vine nucleara iar) și mințind și înșelând electoratul „pur”, ai câștigat o funcție public! Marș! Demisia! Ăia de la PNL și PSD nu pretind că-s puri, voi da!”

Previous Story

Video Brașov. Adrian Veștea: „Adevărul despre starea mea de sănătate!”

Next Story

Brașov. Allen Coliban interzice Cerbul de Aur în Piața Sfatului. „ ‘Cerbul de aur’ este o traditie, dar cu siguranta nu isi mai are rostul in Piata Sfatului si sa blocheze tot centrul orasului”