Brașov. Allen Coliban umilit de George Scripcaru, USR iese cu explicații

Last Updated on noiembrie 8, 2020 Alianța USR Plus și-a ales slogan de campanie pentru parlamentare: O Românie fără hoție. La Brașov mesajul a fost făcut praf de cei de la USR după ce l-au votat pe George Scripcaru șef la comisia de Urbanism.

Reamintim că cei de la USR l-au declarat pe George Scripcaru hoțul zilei, după ce, împotriva acestuia, a început urmărirea penală într-un dosar de șantaj.
Brașov. Allen Coliban umilit de George Scripcaru, USR iese cu explicații 1
Păi dacă Scripcaru este hoț, de ce este votat de cei de la USR? Dacă nu este hoț, de ce mint cei de la USR?

Se vede că cei de la USR Brașov, în frunte cu Allen Coliban, nu se pricep deloc la politică. În loc să-și continue drumul propriu, intransigent, au început să copieze deja PNL și PSD în ceea ce privește comunicarea. Dovadă explicațiile de mai jos, care numai clarificări nu sunt. Dacă scrii clarificări în text nu înseamnă că așa și este.

„Să fii dispus să faci sacrificii în numele acestor principii”, spun cei de la USR. Da, așa au făcut și cei de la PNL și PSD, au sacrificat principiile până i-a înjurat lumea. USR trebuia să fie cinstit și să le transmită alegătorilor că principiile pe care le anunță în campania electorală vor fi sacrificate în jocul politic, nu au niciun interes să le păstreze. Exact ca PSD și PNL.

NU, USR și Plus, voi nu ați fost aleși să vă încălcați deja principiile. Voi ați fost aleși tocmai pentru că erați diferiți de PNL și PSD.
Deja v-ați încălcat cam multe principii:
1. L-ați votat pe George Scripcaru șef la Comisia de Urbanism. Voi ați spus că este hoț. DNA i-a INTERZIS să-și mai desfășoare finalul de mandat.

2. Nu vă mai interesează poluarea din Bartolomeu. Deja ați uitat de stația de asfalt. Din prima zi trebuia să cereți Gărzii de Mediu să trimită unitatea mobilă, așa cum au făcut la Codlea. Se demonstra că poluează și îi dădeau amenzi până remedia problema. Se închidea singură.

3. Nu vă interesează că brașovenii mor în spitale, din cauza COVID. Din prima zi trebuia să dați comenzi de paturi ATI, de ventilatoare. Trebuia să mergeți să vorbiți cu medicii, cu asistentele, cu ambulanțierii. Să vedeți în ce condiții lucrează. Sun TERMINAȚI psihic și fizic.

4. Nu vă interesează starea pacienților internați. Știți cât este hrana pe zi pentru bolnavi?

5. Ca și PNL și PSD vă interesează doar bugetarii, nu vă mai interesează cei din privat. Ați anunțat că testați gratuit doar angajații din instituții, începeți cu cei din Primărie. Dar cei care lucrează în privat de ce să nu fie testați gratis? Știți cât costă o familie să se testeze?

Alianța USR PLUS Brașov: „𝗖𝗹𝗮𝗿𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮̆𝗿𝗶 𝗱𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝘃𝗼𝘁𝘂𝗹 𝗨𝗦𝗥 𝗣𝗟𝗨𝗦 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘀𝘁𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶𝗿𝗲𝗮 𝗰𝗼𝗺𝗶𝘀𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗻 𝗰𝗮𝗱𝗿𝘂𝗹 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗟𝗼𝗰𝗮𝗹 𝗮𝗹 𝗠𝘂𝗻𝗶𝗰𝗶𝗽𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗕𝗿𝗮𝘀̦𝗼𝘃 𝘀̦𝗶 𝗮 𝗰𝗼𝗻𝗱𝘂𝗰𝗲𝗿𝗶𝗶 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁𝗼𝗿𝗮
Ieri au fost votate, în plenul Consiliului Local, componența nominală și conducerea comisiilor de specialitate, președintele de ședință al Consiliului Local și viceprimarii Brașovului.

Obiectivele Alianței USR PLUS sunt dezvoltarea și modernizarea orașului. La aceste obiective ne-am raportat în negocierile purtate, al căror rezultat reflectă configurația Consiliului Local rezultată în urma votului din 27 septembrie (USR PLUS 12, PNL 11, PSD 4 consilieri). Nominalizările, atât pentru membrii, cât și pentru președinții și secretarii comisiilor, au fost făcute în interiorul fiecărui partid.

Menționăm următoarele amănunte, privind voturile de ieri:
• Colega noastră Flavia Boghiu a devenit viceprimar al Brașovului
• Am obținut președintele de ședință al Consiliului Local, în persoana colegului nostru Alexandru Roșu.

Am obținut președinția celor mai importante comisii (de Buget și Juridică), pe unde trec toate actele importante și pe cea de Patrimoniu/ Cadastru.
• Alianța USR PLUS are 4 membri din 7 în Comisia de Urbanism.
• Secretarul aceleiași comisii este și singurul arhitect din Consiliul Local, colega noastră Miruna Gerea.

Suntem un partid născut în stradă, știm ce înseamnă să lupți pentru principiile în care crezi și să fii dispus să faci sacrificii în numele acestor principii. Oamenii care ne-au învestit cu încrederea lor, prin votul pe care ni l-au acordat, au făcut-o deoarece își doresc să trăiască mai bine în acest oraș și au considerat că noi suntem cei care pot îndeplini acest deziderat.

Tratăm această încredere cu maximă responsabilitate și vă asigurăm că nu ne vom abate nici de la obiectivele propuse, nici de la principiile și valorile cu care am pornit la drum, chiar dacă uneori suntem nevoiți să acceptăm compromisuri temporare, pentru a asigura un climat de stabilitate politică pe perioada acestei crize”.

Previous Story

Video Brașov. Allen Coliban: „Deschidem piețele, nu le închidem!” Concluzii după o discuție cu premierul Ludovic Orban

Next Story

Braşovul, la 400 de infectări zilnice. Explicații de la DSP