Brașov. Ludovic Orban explică de ce George Scripcaru a pierdut în favoarea lui Allen Coliban

Last Updated on septembrie 30, 2020 Ludovic Orban încearcă o explicație pentru înfrângerea lui George Scripcaru. O dă cu lipsa comunicării și nu vrea să vadă că Scripcaru s-a pesedizat. În loc să se inspire de la Emil Boc și Ilie Bolojan s-a inspirat de la Gabriela Firea. Marile orașe nu mai vor PSD, nici pe cei care se bat cu pumnul în piept că sunt liberali.

„PNL a câştigat alegerile cu 34%, pe locul 2 a fost PSD, cu 30%. Asta a fost la votul politic. Acuma facem analize pe primării, pe consilii. Şi pe locul 3 a fost USR, cu 13%. Ăsta e rezultatul! Iar ca şi câştiguri, sigur că am văzut că unii nu văd decât victoriile de la Timişoara şi de la Braşov ale USR PLUS. Foarte bine, asta a fost voinţa alegătorilor, deşi ambii primari pe care i-am avut noi au nişte rezultate deosebite în administrare.

Brașov. Ludovic Orban explică de ce George Scripcaru a pierdut în favoarea lui Allen Coliban 1

Sigur, poate durata prea mare a mandatului, poate incapacitatea de a comunica, dar rezultatele concrete se văd. În Timişoara, nu ştiu câte pasaje, dezvoltări imobiliare spectaculoase, sistem de management al traficului… Scripcaru (încă primarul liberal al Braşovului, învins în alegeri de Allen Coliban de la USR PLUS) a câştigat toate procesele, a fost declarat nevinovat de instanţa de fond.

Pe primari, PSD, e adevărat, a plecat de la 1.700 de primari şi au vreo 1.430, PNL are vreo 1.250 de primari. Încă nu avem toate datele, că nu s-au finalizat toate rezultatele. Urmează PMP, cu 50 de primari, şi abia pe locul 4 e USR-PLUS, cu 45 de primari. Deci 1.250, comparabil cu 45 de primari”, a declarat Ludovic Orban, pentru B1 TV.

Previous Story

Video Brașov. Alexandru Ghiza: „De ce 16 ani cu Scripcaru?”

Next Story

Brașov. Ciprian  Bangalau (PNL), mesaj pentru Allen Coliban: „Colegii de la USR… Au trecut localele și nu vă iubesc deloc. Pe unii chiar vă disprețuiesc. Dar, vin imediat parlamentarele și avem clar un dușman comun”