Brașov. Cozmin Gusa explică de ce George Scripcaru a pierdut alegerile în favoarea lui Allen Coliban

Last Updated on septembrie 29, 2020 Cozmin Gusa, patronul Realitatea, oferă o explicație pentru care George Scripcaru a pierdut alegerile la Brașov în favoarea lui Allen Coliban.

Cozmin Gusa: „PRIMARII CONSACRAȚI AU CĂZUT SUB POVARA PROPRIEI SUFICIENȚE.
Cazuri “școală”: SCRIPCARU, ROBU, FIREA, FĂGĂDĂU, HAVA.
Plus explicația “FENOMENULUI” PIELEANU!

Brașov. Cozmin Gusa explică de ce George Scripcaru a pierdut alegerile în favoarea lui Allen Coliban 1

(…)Cei 5, în baza realizărilor sau a influenței politice pe care o exercitau datorită reprezentativității comunităților pe care le conduceau, dominau nu doar județele respective, dar influențau determinant și jocurile de putere din PNL și PSD.

Aproape nimic nu se făcea la centru dacă nu erau și ei măcar consultați de-alde LuCOVID sau Marcel Ciolacu, fiind evocați mereu și public pentru consolidarea imaginii naționale a partidelor lor.

Și pentru că MODESTIA NU SE DOBÂNDEȘTE ÎN TIMPUL EXERCITĂRII MANDATELOR, ci prin educația din familie și școli, ei și alții ca ei, au căzut tocmai sub povara acestui pupincurism practicat la adresa lor: brusc se simțeau și acționau ca niște personaje infailibile, “semizei” ce nu mai au nimic de învățat de la viață. Pe românește, NU LE MAI AJUNGEAI NICI CU PRĂJINA LA NAS.

Dominând presa locală și fiind influenți în cea centrală, și-au emis mesajele publice confortabil, cheltuind bugete uriașe de publicitate prin care își cumpărau favorabilitatea sau blocau aparițiile contracandidaților.

În plus, și-au comandat sondaje de opinie pe care “trepădușii-sociologi” le-au cosmetizat corespunzător cu valoarea mare a facturilor pe care le-au încasat, sau și-au angajat consultanți și strategi scumpi, dar de doi bani ca valoare, numai buni să le aprobe propriile idei despre campanie.

N-o să dau nume sau situații concrete, dar pentru că îi cunosc pe toți cei 5 de mult timp, iar unora chiar le-am apreciat realizările, i-am avertizat demult despre aceste greșeli ce-i vor duce la pierzanie.

Au luat notă politicoși, apoi și-or fi zis în gând românescul “MERGE BRE ȘI-AȘA, FACE ĂSTA PE DEȘTEPTUL CU MINE, ARE VREUN INTERES”. Ei bine, n-a mers și-așa, și nu mai răsucesc cuțitul în rană, cred că am descris clar deja cauza principală a înfrângerii lor.

Nu închei înainte de a evoca rușinosul episod al exit-pollului girat public de către omniprezentul Marius Pieleanu (căruia aseară i-a tras un perdaf și Mirel Palada pe FB, cel care a performat cu cercetarea sa pe București, spre satisfacția RTV).

Pieleanu, cel mai bogat sociolog, dar și prietenul tuturor politicienilor ce au nevoie de pupincurisme cu frecvență cotidiană, i-a păcălit din nou nu doar pe aceștia, dar și pe proprietarii superficiali din mass media, pe cale de consecință pe telespectatori sau cititori.

Șeful AVANGARDE a înțeles demult ceea ce am descris legat de cei 5 primari perdanți: că dacă vrei să te îmbogățești din consultanță sau cercetare de piață, NU TREBUIE SĂ SPUI ADEVĂRUL, CI SĂ FII ÎN ACORD CU ASPIRAȚIILE CELUI CE “PLĂTEȘTE MUZICA”! Iar el în acest fel este doar neprofesionist și imoral, vina aparține celor ce l-au “tocmit”.

Care vinovați, chiar dacă știau că acesta lucrează de peste 6 luni PENTRU REZERVIȘTI ȘI USR-PLUS, au preferat să-i creadă teoria conform căreia, PIELEANU ERA “INFILTRAT ÎN TABĂRA INAMICULUI”.
JALNIC, DAR TIPIC ROMÂNESC!”

Previous Story

Brașov. Prima şcoală care va fi extinsă „la container”. Elevii vor învăța în școală modulară

Next Story

Foto Poiana Brașov. Complexul Favorit distrus parțial de un brad