Brașov. Paul, mesaj de susținere pentru George Scripcaru: „Sunt generația care mâncam sandvișuri cu multa varza de la chioșcurile de lângă gara, sunt generația care ma saturasem de tirurile de pe bulevardul Gării,  sunt generația care …”

Last Updated on septembrie 28, 2020 George Scripcaru are parte de mesaje de susținere după ce pierdut un nou mandat de primar, în favoarea lui Allen Coliban.

Paul Radu Valentin: „Domnule Primar George Scripcaru,
Sunt generatia care mancam sandvisuri cu multa varza de la chioscurile de langa gara,

Brașov. Paul, mesaj de susținere pentru George Scripcaru: „Sunt generația care mâncam sandvișuri cu multa varza de la chioșcurile de lângă gara, sunt generația care ma saturasem de tirurile de pe bulevardul Gării,  sunt generația care ...” 1

Sunt generatia care am prins putin din Problem si mult din Hacienda,
Sunt generatia care ma saturasem de tirurile de pe bulevardul Garii,

Sunt generatia care m-am uitat la filme pe caseta video, apoi pe CD-uri,
Sunt generatia care ascultam muzica la casetefon,

Sunt generatia care imi pierdeam noptile prin internet cafe-uri, unul chiar in sediul PDL, 😃

Si vreau sa va spun ca dumneavoastra sunteti PRIMARUL nostru, am crescut cu dumneavoastra si, datorita dumneavoastra, ne mandrim in toata lumea ca suntem brasoveni!
Sunteti in sufletul si inima mea! ❤️

Va urez succes si va asigur de sprijinul meu in continuare! Nu sunt majoritatea, dar sunt generatia Scripcaru si o sa imi amintesc toata viata de unde am plecat!”

Previous Story

Brașov. Lovitură! George Scripcaru nu pleacă din Primărie, rămâne simplu consilier local. Declarații

Next Story

Ovidiu: „Surpriza produsă de Allen Coliban la Brașov este mai impresionantă decât schimbările produse în București ori Timișoara. Cred că Brașovul va deveni, în următorii ani, un etalon pentru ceea ce înseamnă evoluție, performanță și bun simț“