Brașov. Lovitură! George Scripcaru nu pleacă din Primărie, rămâne simplu consilier local. Declarații

Last Updated on septembrie 28, 2020 Deși s-a zvonit că George Scripcaru va pleca după această înfrângere parlamentar, fostul primar a anunțat că rămâne simplu consilier local.

„Îl felicit pe Allen Coliban pentru câștigarea alegerilor și oricând este necesitate, din partea mea este deschidere pentru a discuta despre proiectele care sunt în desfășurare sau sunt în pregătire.

Brașov. Lovitură! George Scripcaru nu pleacă din Primărie, rămâne simplu consilier local. Declarații 1

Le mulțumesc cetățenilor care au participat, îi înțeleg pe cei care nu au participat. Le mulțumesc celor care m-au votat, dar și celor care au votat cu ceilalți – dovadă de smț civic, e un drept al nostru.

Nu este o tragedie și un capăt de țară că am pierdut alegerile. Activitatea trebuie să meargă mai departe, să existe dezvoltare – cu noi sau fără noi viața trebuie să meargă mai departe”, a precizat Scripcaru astăzi, într-o conferință de presă, citat de Biz Brașov.

Edilul este de părere că dacă alegerile erau ținute la termenul din iunie putea fi un alt rezultat.

George Scripcaru i-a cerut lui Allen Coliban să nu oprească proiectele care sunt într-un parcurs, care sunt mature și au derulat câteva etape.

„Brașovul este din punct de vedere economic un oraș dezvoltat, structurat, care a generat multă accesibilitate, nu o spun eu, o spun datele statistice. Brașovul este într-un parcurs bun în raport cu alte orașe, poate nu am fost noi ajutati din punct de vedere al unor obiective de infrastructură care sa genereze mai multa dezvoltare”, a punctat Scripcaru.

Previous Story

Pacea de la Brașov. Coliban îl iartă de închisoare pe Scripcaru iar PNL va vota cuminte toate proiectele USR din Consiliul Local

Next Story

Brașov. Paul, mesaj de susținere pentru George Scripcaru: „Sunt generația care mâncam sandvișuri cu multa varza de la chioșcurile de lângă gara, sunt generația care ma saturasem de tirurile de pe bulevardul Gării,  sunt generația care …”