Brașov. De ce a pierdut George Scripcaru? O explicație 

Last Updated on septembrie 28, 2020 George Scripcaru, după 4 mandate, a ajuns ca un baron PSD în loc să ajungă ca un primar modern, ca Emil Boc sau Ilie Bolojan. Modelul său a fost Gabriela Firea iar acel „dacă nu îți place în Brașov atunci să pleci”  a deschis multe minți.

De remarcat că George Scripcaru nu a câștiga nici măcar la secția de vot de pe strada sa, după cum anunță brasovmetropolitan. Ieri, George Scripcaru a votat, ca de obicei, la secţia nr. 1 de la Seminarul Teologic. La centralizarea voturilor din acestă secţie, Coliban a obţinut 254 de voturi, iar Scripcaru – 216.

Brașov. De ce a pierdut George Scripcaru? O explicație  1
(Axa pierzătoare Brașov, București, Constanța. Mihai Codruț Nanu: Trei, Doamne, și toți trei…)

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Cudrici Eugen Sebastian a scris: „Gheorghe Scripcaru, ai avut dreptate! Pentru Brasov astrele sau aliniat. ESTI PA ! Nu zic ca ești istorie, ca mare lucru nu a rămas în urma ta, din punctul meu de vedere.

Esti un doar un fost Baron de Brasov. Si cum epoca baronilor si a dinozaurilor a trecut și epoca ta s-a sfârșit. Brasovenii te-au trimis printr- un vot magnific la plimbare.

Eu unul am fost primul care ți-am spus ca vei pleca, asa cum ti-am promis. Am dorit sa pleci de când ai ridicat băncile de pe Republicii si părinții si bunicii noștri nu mai aveau unde sa stea de vorba. Cu acea ocazie, la interpelarea unei bunicuțe ai spus ca este timpul sa se mute din centru….ca asa vrei tu. Te vedeai deja Baron de Brasov.

Nu erau părinții si bunicii tai. Tu nu erai de aici. Erai din alt tablou. Erai un smecher si atât. Pierdusei masura de mult. Vedeai Brasovul ca o feuda proprie.

Ieri ai aflat ca nu ești stăpânul Brasovului.

Si îmi mai amintesc un alt episod: acela in care din dispoziția ta au fost tăiate intempestiv si fără sa iti pese firele de telefon de pe strada mea. Am mai scris despre problema pe acest grup.

Atunci ai lasat-o pe mama mea in varsta de 80 de ani fără telefon. Numarul ala il Il avea de 50 de ani. L-a pierdut. Toata lumea o cauta pe acel număr. Si ca ea pe multe persoane varsnice. Nu era singura. In casa respectiva erau 3 numere/ abonamente in aceeași situație.

Am vazut la tine lipsa de empatie si omul care devenisei. Nici un fluviu nu te mai poate spala Gheorghe Scripcaru. In cei 20 de ani din Primarie am vazut cum te-ai transformat treptat din băiatul umil venit de la țara in Baronul arogant care ai ajuns.

Insa vine o vreme când roata se învârte. Acum a venit momentul sa pleci. Viata insa merge mai departe. Poate vei invața ceva din asta. Mai ales ca esti lipsit de educație.

Diploma ta în sport nu valorează mare lucru. Ai avut lângă tine oameni minunați care au făcut imagine si campanie pentru tine. De multe ori am renunțat la comentarii pentru ei.

Dar tu, G.S. esti pa din postul de Primar de Brasov. Că nu e pe viata. Si sper sa se termine cu dosarele tale penale în care ești încă judecat. Sa aflam si noi daca esti un penal.

Ca Parchetul asa spune. Te du si să nu mai auzim de tine. Ai fost un vis urat si un coșmar. (…)”.

Previous Story

Brașov. George Scripcaru este consilier local. Îi va face opoziție lui Allen Coliban? Noua componență a Consiliului Local. Partidele mici au dispărut

Next Story

Brașov. Allen Coliban, prima măsură urgentă pe care trebuie să o ia în calitate de primar. „Se numește corupție! Să arunci în plămânii oamenilor cu “otravă”